alex_000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 To point της εικόνας δεν είναι να το παίξει η άλλη απασχολημένη, αλλά μιλάει για τις ξινές που έχουν μανία καταδίωξης και νομίζουν ότι όποιος τους μιλάει τους την πέφτει Νομίζω οι άντρες σε γενικές γραμμές δεν έχουν καμία ιδέα πόσο πέσιμο τρώει μια ωραία γυναίκα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα ιδέα στα 20-25 (ίσως γιατί δεν ήμουν ο ίδιος τόσο πέφτουλας, οι πέφτουλες σίγουρα υποψιάζονται περισσότερο) Είναι σαν να λέτε να κάτσουμε να συζητήσουμε κάθε φορά που σηκώνουμε τηλέφωνο για τελεμάρκετινγκ αντί να λέμε "Δεν ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ" και να το κλείνουμε. 4
Δημοφιλής ανάρτηση InfernoN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 to the rescue 31
Δημοφιλής ανάρτηση Swimmer21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 to the rescue Καλα της εκανε γιατι ηθελε να αυτοκτονησει προφανως.. ΟΟΟΟΟΧΙ ΠΟΥΤ4Ν4Κ1, θα καθησεις εδω να πληρωσεις τον ΕΝΦΙΑ 31
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 γνωρίζουμε τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση ? τους πάνε σε ψυχιατρικές κλινικές μέχρι να είναι σίγουροι οτι δεν θα το ξαναπροσπαθήσουν ? ?
gon1332 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Λογικά ναι, αλλά live to die another day μαλλον, αν ο άλλος το έχει πάρει απόφαση. 1
xlemponiaris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΣΟΧΉ...αυτος ο άνθρωπος δινει σκηλρη μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 2 χρονιά...το facebook προσφερει 1 ευρω για καθε like...share εαν εχετε λιγη ανθρωπιά μεσα σας... 13
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πώς κάνουμε share; Μόνο λαικ έχει το ινσομνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΣΟΧΉ...αυτος ο άνθρωπος δινει σκηλρη μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 2 χρονιά...το facebook προσφερει 1 ευρω για καθε like...share εαν εχετε λιγη ανθρωπιά μεσα σας... Δεν την παλευετε... κατ'αρχην ειναι απο Brazzers... (πορνό) Καλη προσπαθεια για τρολλάρισμα αλλα δεν το πετυχες. KAI OXI ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ SHARE ΣΤΟ INSOMNIA !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις