opera Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ή ζεις στο εξωτερικό που όλοι(πιτσιρίκοι και μεγάλοι) τα έχουν στην πρωτοχρονιά Αυτά τα θυμάμαι στη Γερμανία πιτσιρικάς,εδώ είχαν εκείνα τα πλαστικά τα ξενέρωτα με τα πλαστικά πιστόλια τα μονόσφαιρα. Έφυγα μικρός από τον πολιτισμό με τα 8-12 σφαιρα και ήρθα στις πρωτόγονες συνθήκες Ελλάδας του 1979. Τα χάρτινα τα χτυπάγαμε και με πέτρα για να σκάνε.
RobinBlack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Συγνώμη αλλά εγώ είμαι με την Μαρία. Δεν είμαι γυναίκα αλλά οι Έλληνες είμαστε υπερκοινωνικοί σε ενοχλητικό βαθμό. Και με το παραμικρό ο άλλος θα χαλαστεί. Άτομα που είναι μόνο κοινωνικά γνωστοί θα στραβώσουν αν δεν τους δώσω τον αριθμό μου, "Κομπλεξικά άτομα ρε μλκ" θα πουν πίσω από την πλάτη μου. Ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει το "δεν έχω όρεξη να μιλήσω". 1
the other one Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 well σίγουρα υπάρχουν πιο ωραίοι και ώριμοι τρόποι να πεις σε κάποιον πως δε γουστάρεις κουβεντούλα απ' το να το παίξεις γκόμενα 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 To point της εικόνας δεν είναι να το παίξει η άλλη απασχολημένη, αλλά μιλάει για τις ξινές που έχουν μανία καταδίωξης και νομίζουν ότι όποιος τους μιλάει τους την πέφτει 6
RobinBlack Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 να το παίξεις γκόμενα ακριβώς αυτό λέω. αν δεν έχεις την όρεξη κάποιου που έχει όρεξη να κάνει δημόσιες σχέσεις 24/7, έχεις πρόβλημα ! Το παίζεις "ιστορία". 2
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ή το έχει μπερδέψει με τη βούρτσα.. εεεε πολύμετρο ήθελα να πω...
vasilissouvlaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γιατί ρε παιδιά μπορεί να έχει κεραμικό χέρι. 11
kalogeros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 καραfail φωτογράφηση. Ενδεικτικά: Οι κολλήσεις ειναι από την άλλη πλευρά της πλακέτας Το κολλητήρι ειναι τεράστιο για μικροκολλήσεις τέτοιας πλακέτας Όπως κρατάει το κολλητήρι το μονο που θα κατάφερνε ειναι να κάνει έγκαυμα στο χέρι της Και όλα αυτά σε μικροβιολογικό εργαστήρι. 4
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μία φωτογραφία ήθελε η κοπέλα για να μην καταλάβει η μάνα της ότι γυρίζει τσόντες και εσείς τη δώσατε στεγνά. 20
De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ΚΛΑΙΩ ΜΛΚΣ, ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ. (Σε αντίθεση με το πυρίμαχο χέρι της τύπισσας) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις