Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 το χάζευα και μπήκε απο random playlist αυτό και σκάλωσα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 16 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 15 Σε περίπτωση πάντα που δεν υπάρχει κάποια gtp παγίδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μου φαίνεται για 14. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μπά, θα συμφωνήσω με το 14 Βασικά αν όλο το πόιντ είναι το ότι η 3η μπανάνα στο τσαμπί της τελευταίας πράξης αχνοφαίνεται και λίγο δύσκολα το παίρνει κάποιος οχι και τόσο παρατηρητικός πρέφα είναι κάπως μούφα το όλο κόνσεπτ καθώς δεν είναι κάτι τύπου μαθηματικό πρόβλημα αλλά ένα ηλίθιο πρόβλημα για να σε μπερδέψει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ολόκληρη καρύδα λείπει στο τέλος, ποιά μπανάνα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μπά, θα συμφωνήσω με το 14 Βασικά αν όλο το πόιντ είναι το ότι η 3η μπανάνα στο τσαμπί της τελευταίας πράξης αχνοφαίνεται και λίγο δύσκολα το παίρνει κάποιος οχι και τόσο παρατηρητικός πρέφα είναι κάπως μούφα το όλο κόνσεπτ καθώς δεν είναι κάτι τύπου μαθηματικό πρόβλημα αλλά ένα ηλίθιο πρόβλημα για να σε μπερδέψει... Εγώ την έβαλα και την τρίτη μπανάνα. 1 η καρύδα, 10 το μήλο και από 1 η κάθε μπανάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ολόκληρη καρύδα λείπει στο τέλος, ποιά μπανάνα? 2 καρύδες = αριθμός 2 1 καρύδα = μάντεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σωστά, λείπει μια μπανάνα οπότε 14 Αν και κανονικά δεν μπορείς να κάνεις καν πράξεις γιατί δεν έχουμε τις ίδιες μονάδες μέτρησης. Μήλα με πορτοκάλια που λέμε /nerdmodeοφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σωστά, λείπει μια μπανάνα οπότε 14 Αν και κανονικά δεν μπορείς να κάνεις καν πράξεις γιατί δεν έχουμε τις ίδιες μονάδες μέτρησης. Μήλα με πορτοκάλια που λέμε /nerdmodeοφφ Χαχα λογικά πάει στύλ μήλο=10 points, μπανάνα=1 point, μισοκάρυδο=1 point. Οπότε βγάζεις total points και ξεμπερδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 https://imgur.com/4AHSM2H 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 15 Σε περίπτωση πάντα που δεν υπάρχει κάποια gtp παγίδα ούτε που πρόσεξα τη μισή καρύδα λελ 14 είναι , πω ρε πούστη παρατηρητικότητα over -9000!! xD..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 τι γραφετε γαμω το σπιτι μου 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα κάτω από το σπίτι μου (sorry για την ποιότητα) και όχι, το smart ήρθε μετά από τα άλλα δύο... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις