stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Χιούμορ λέγεται, συγκεκριμένα υπάγεται στην κατηγορία "black". Δεν είναι για όλους. φυσικά και δεν αρέσει σε όλους εμένα με αηδίασε ούτε μπορώ να δω τι αστείο υπάρχει ένας πατέρας να βιάζει το γιο του πόσο μάλλον κάποιοι να γελάνε μ'αυτό 3
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Έλα βρε Σταβι black χιούμορ ειναι. Σάτιρα. Αστείο. 1
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Έλα βρε Σταβι black χιούμορ ειναι. Σάτιρα. Αστείο. Που να αρχίσω τα άλλα, θα με λιθοβολήσουν... φυσικά και δεν αρέσει σε όλους εμένα με αηδίασε ούτε μπορώ να δω τι αστείο υπάρχει ένας πατέρας να βιάζει το γιο του πόσο μάλλον κάποιοι να γελάνε μ'αυτό Ντάξει, το καταλάβαμε. Move on 11
stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Που να αρχίσω τα άλλα, θα με λιθοβολήσουν... μπορείτε να ανοίξετε νέο θρεντ υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν πολυ αυτά τα αστεία εγώ δεν το μπορώ καθολου κι αν εμπαιναν εδώ μέσα το πιο πιθανό είναι να μην ξανα άνοιγα το νήμα
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Σταβι ανά καιρούς μπαίνουν τέτοια αστεία και "χειρότερα". Μην χαλιέσαι για το τίποτα.
gon1332 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Που να αρχίσω τα άλλα, θα με λιθοβολήσουν... Ανέβασε ανέβασε σε spoiler και μία ταμπέλα από έξω που να λέει Black.
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ανέβασε ανέβασε σε spoiler και μία ταμπέλα από έξω που να λέει Black. Black τι? Jack Black, Black Sabbath, Black Label Society, εξήγησε... Θα άνοιγα νήμα μόνο με τέτοια γιατί πολύ λογοκρισία έχει πέσει στις προτιμήσεις του καθένα, αλλά έχε χάρη... 4
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ^ το κείμενο σου /spoiler ξανα σε αγκύλες.
DYEL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 φυσικά και δεν αρέσει σε όλους εμένα με αηδίασε ούτε μπορώ να δω τι αστείο υπάρχει ένας πατέρας να βιάζει το γιο του πόσο μάλλον κάποιοι να γελάνε μ'αυτό εγω πεθανα στα γελια παντως 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις