aris1986 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ευτυχως που υπαρχουν οι καμερες στα κινητα!!! Μου χουν τυχει διαφορα στην δουλεια στο δρομο και με εχουν σωσει οι φωτογραφιες.
Vapir Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 δάκρυσα με το star wars spoiler, τα τελευταία λεπτά ότι κ αν ανοίξω σε άσχετες σελίδες είναι μέσα η spoiler pic κ απο κάτω μπινελίκια αχαχαχαχαχαχαχαχ
φραμπάλα Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και ηταν ακριβως οι ιδιες αεροσυνοδοι; Τι παιζει με το star wars; η ιδια τρελα με κατι χαρυ ποτερ,game of thrones,αρχοντες των δαχτυλιδιων,lost; δεν εχω δει κανενα απο τα παραπανω και δεν μου κανει καμια αισθηση να τα δω.
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και ηταν ακριβως οι ιδιες αεροσυνοδοι; ναι βρε σου λέω στην πτήση για Μυτιλήνη, τουλάχιστον, που πήγαινα εγώ πέρυσι, αυτες ήταν τις είχα δει όλες.. χωρίς μαλακίες δεν ξέρω αν κάποιες ήταν και στην πτήση για Αθήνα που είχα μπει για το πάσχα, παντως τις θυμάμαι καλα, αυτές ήταν δεν είναι τόσο περίεργο 1
saxos55 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 -Ρε συ, πως τον είπαμε το δρόμο σου; -Γεωργίου Γενναδίου ρε μλκ, 100 φορές στο είπα -Δεν το βρίσκω ρε φιλαράκι -Πωωωωωωωωωωωωωω. Θα με αναγκάσεις να κατέβω μες το κρύο; Κατεβαίνω. 15
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικά ντρέπομαι που ένα τέτοιο εργαλείο σαν το ιντερνετ το χρησιμοποιώ μόνο για να μπαίνω στο ινσομνια... άντε και στο facebook ειναι σαν να μου διδάσκουν φυσική κι εγώ να προτιμω να παιζω με τις τάπες...
Sellers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 και καλά ότι το ιντερνετ μας κάνει κακό? δεν το πιστεύω με την καμία φοβερό εργαλείο!!! ασχετα που περνάω τις περισσοτερες ωρες μου σαχλαμαρίζοντας εδώ μεσα διαβάζοντας τις κουταμάρες του καθένα Με το ιντερνετ ότι και να θέλεις να μάθεις υπάρχει τρόπος... απο μουσικό όργανο μέχρι ξένες γλωσσες, χορό, φυσική, χημεία υπολογιστές οτιδήποτε γουστάρεις, εινα 24/24 on line school είναι τρομερό!!!!! μαγειρική... για μας τις νέες νοικοκυρές.. παω τωρα να ψωνίσω τα υλικά για τη συνταγή που διάβασα πριν λίγο ιντερνετ σ'αγαπώ και κάποια μέρα θα κάνω κάτι πιο σπουδαίο απο το να μπαίνω απλα στο ινσομνια I promise Nope. Star wars. 1
nickelodeon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα ήθελα να έρθω στην θέση αυτή και να έχω το κινητό σε λειτουργία πτήσης... Grass-Phone.jpg Φαντάρος στην πρωινή αναφορά στο τεράστιο κέντρο νεοσυλλέκτων στην Θήβα - Χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της αλλαγής των σκοπών πρέπει να μου έπεσε το πορτοφόλι στην διαδρομή που κάνει ο δεκανέας αλλαγής - Τι χρώμα ήταν το πορτοφόλι σου
gon1332 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 πραγματικά ντρέπομαι που ένα τέτοιο εργαλείο σαν το ιντερνετ το χρησιμοποιώ μόνο για να μπαίνω στο ινσομνια... άντε και στο facebook ειναι σαν να μου διδάσκουν φυσική κι εγώ να προτιμω να παιζω με τις τάπες... Το πιο σπουδαίο που μπορείς να κάνεις είναι να μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις