Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπα μην το λες. Σχεδόν αποκλειστικά Γυναικιο κουσούρι είναι. 3
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπα μην το λες. Σχεδόν αποκλειστικά Γυναικιο κουσούρι είναι. θα σου πω αυτό που είχα πει σ' ένα γνωστό μου όταν άρχισε να μου το παίζει ειδήμων στα μεγέθη "με πόσους άντρες έχεις νταλαβεριστεί?" 2
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το πήγαινε το γράμμα ο γνωστός σου. Αν και off αυτό που λες. Η λέξη κουσούρι σε πείραξε? Την αλήθεια είπα
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 men logic as well ο αντρας θα αγνοησει οταν δεν γουσταρει την αλλη ή γυναικα θα αγνοησει ακομη και αν τον θελει 8
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 δε φαίνεται να κατάλαβες σε πόσους άντρες έχεις στείλει ερωτικά μηνύματα και έχεις άποψη για το τι κάνουν οι άντρες αν τους στείλεις μήνυμα μάλλον σε κανέναν, άρα δεν μπορείς να έχεις άποψη όχι δε με πείραξε το κουσούρι, με πείραξει που πρέπει να εξηγώ τα πάντα 2 φορές ο αντρας θα αγνοησει οταν δεν γουσταρει την αλλη ή γυναικα θα αγνοησει ακομη και αν τον θελει ο άντρας είναι πολύ ντόμπρος τι να σου πω ας το αφήσουμε όμως γιατί πάλι βγαίνου οφ τοπικ και θα λένε οτι φταίω εγω οποιος θέλει μπορεί να στείλει πμ
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι φορές δεν βγάζεις νόημα βρε stavi. Οσο για αυτό που είπες, δεν χρειάζεται να το εχω κάνει για να το ξέρω. Αντρικό ένστικτο. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Εμείς έχουμε αλλα κουσούρια. Αυτό είναι δικό σας 3
Socratis_g Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 men logic as well οταν ο άντρας δε στέλνει ή δε γουστάρει ή παίζει PRO 1
kavalaris_uk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 προφανως ο Glykos με οσους αντρες εχει γκομενισει του απαντουσαν αμεσως. ετσι εχει βγαλει το συμπερασμα. 4
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 προφανως ο Glykos με οσους αντρες εχει γκομενισει του απαντουσαν αμεσως. ετσι εχει βγαλει το συμπερασμα. ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Σόρυ αλλά ήταν αστείο anyway παιδιά,,,, αν είναι να βγούμε να το συζητήσουμε από κοντά γιατί ειλικρινά δε γουστάρω να βάζω τα παιδιά σε κόπο να σβήνουν τα οφ τοπικ μας
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Προφανώς εσένα σαν γυναίκα δεν σου απάντησε κανείς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 με πείραξει που πρέπει να εξηγώ τα πάντα 2 φορές Είπε η stavi σε αυτό το topic 6
thomasG4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 θεά η μάνα του απο ταινία είναι αυτο; Δεν είναι ταινία. Ένα βραζιλιάνικο κανάλι στο youtube που φτιάχνει τέτοιου είδους βιντεάκια, έκανε το συγκεκριμένο. https://youtu.be/X_gLvp9Rqys?t=1m30s 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 https://i.imgur.com/tp2yJSW.gifv Αυτό είναι απο έργο? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις