φραμπάλα Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 τι είναι το black friday; black? friday? 2
michael92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Stop trying to make Black Friday happen. It isn't going to happen. ΔΕΝ έχουμε thanksgiving στην Ελλάδα το κέρατο μου. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Stop trying to make Black Friday happen. It isn't going to happen. ΔΕΝ έχουμε thanksgiving στην Ελλάδα το κέρατο μου. Μην είσαι αρνητικός! Αν έχει καλές τιμές θα είμαστε όλοι ευγνώμων όποτε να το thanksgiving!
De@th L0rd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μπα αυτά είναι του παρελθόντος. Τώρα η μόδα η παθητικό-ενεργητικές προσεγγίσεις του στύλ " Κάνε ότι νομίζεις" , "ΟΚ", "Τι πρόβλημα να έχω εγώ μήπως είμαι γυναίκα σου;" κτλ. Τι ακριβώς κάνει ο τύπος? Επίσης αυτην την αραχνη την είχα δει στο Βιβλίο των Ρεκορ Guinness παλιά Οριστε μια γιγαντια σαρανταποδαρουσα .33 ολοκληρα εκατοστά είναι η άτιμη Αυτό είναι από τα λίγα πλάσματα που συναντούσα συχνά εκεί που έμενα παλιά και με έκανε να αισθάνομαι πολύ αηδία και πολύ άβολα. Η αντοχή του ειδικά στα χτυπήματα είναι τρομακτική. Με βαριοπούλα τα σκότωνα. 1
groot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Και τα οποία πλάσματα είναι λίγο παρεξηγημένα... Στην Ελλάδα λέμε ότι έχουν 40 πόδια ενώ στα Αγγλικά τα λένε με 100 πόδια. Τελικά, πόσα πόδια έχουν; Οέο; Και ένα κοντινό από αυτά τα πολύ δυνατά ζώα. Bonus: https://www.youtube.com/watch?v=xRkT7QYfqgw 2
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Και τα οποία πλάσματα είναι λίγο παρεξηγημένα... Στην Ελλάδα λέμε ότι έχουν 40 πόδια ενώ στα Αγγλικά τα λένε με 100 πόδια. Τελικά, πόσα πόδια έχουν; Οέο; Και ένα κοντινό από αυτά τα πολύ δυνατά ζώα. Bonus: https://www.youtube.com/watch?v=xRkT7QYfqgw στην φωτογραφια μετρησα 36 αρα ειμαστε πιο κοντα στον αριθμο 1
yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Άντε, να παίρνουν ιδέες και οι δικοί μας καλλιτέχνες 6
groot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 στην φωτογραφια μετρησα 36 αρα ειμαστε πιο κοντα στον αριθμο Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τα εκατοστόποδα: 1) ο αριθμός των ποδιών τους είναι από 30 έως 300κάτι 2) ανήκουν στα myriapoda, ίδιο είδος με τα χιλιόποδα (millipedes) 3) είναι σαρκοφάγα (ενώ τα millipedes όχι συνήθως) Σε κάθε περίπτωση, είναι αρκετά δυνατά ζώα! Κρίμα που ο κόσμος δεν τα ξέρει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις