Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατσαβίδι; Νόμιζα ήταν spray!

Λυπάμαι, αλλά δεν είχαμε ούτε garage στο σπίτι μας ούτε είμαι χωριατόπαιδο να ασχολούμαι με σκουριές και μαστορέματα.

66e2d5cb77745e49ac393b062daa2bc3_L.jpg

• Like 7
  • Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

garage?

τι εισαι? urban kid?

δεν το καταλαβα αυτο με τα χωριατοπαιδα.απο το ελλαδισταν εισαι μην το ξεχνας, πριν 40 χρονια οι δικοι σου ακομα κοτουλες ειχαν στην αυλη

Nope, 3 γεννιές Θεσσαλονικείς οι γονείς μου. Κότες είχαν μόνο οι προγιαγιάδες μου.

Δεν είμαστε όλοι από χωριά και δεν έχουμε επαφή με κότες και γίδια, τι να κάνουμε :D

66e2d5cb77745e49ac393b062daa2bc3_L.jpg

Ξυρίζομαι και επίσης δεν καπνίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Nope, 3 γεννιές Θεσσαλονικείς οι γονείς μου. Κότες είχαν μόνο οι προγιαγιάδες μου.

Δεν είμαστε όλοι από χωριά και δεν έχουμε επαφή με κότες και γίδια, τι να κάνουμε :D

Περήφανος! Άρα μπερδεύεις τα γίδια με τα μύδια.

• Like 2
Δημοσ.

και που κολανε οι κοτες και τα γιδια με το wd-40.

το 99,9% των πολιτισμενων ανθρωπων , (αυτων που ζουνε σε μεγαααλες πολεις . Βλ. manhattan , london , tokyo κλπ..) ξερουν τι ειναι. (γιατι ολοι οι αλλοι κατουρισαμε στο πηγαδι νομιζω)

μην μειωνεις τα χωριατοπαιδα για κατι που δεν ξερεις.

brooklη εσυ.

• Like 5
Δημοσ.

και που κολανε οι κοτες και τα γιδια με το wd-40.

το 99,9% των πολιτισμενων ανθρωπων , (αυτων που ζουνε σε μεγαααλες πολεις . Βλ. manhattan , london , tokyo κλπ..) ξερουν τι ειναι. (γιατι ολοι οι αλλοι κατουρισαμε στο πηγαδη νομιζω)

μην μειωνεις τα χωριατοπαιδα για κατι που δεν ξερεις.

brooklη εσυ.

Το χωριατόπαιδα το είπα γιατί είναι πιο λογικό να καταπιάνεται κάποιος με μαστορέματα στο χωριό (παλιό σπίτι, αυλή, αποθήκη κλπ). Τις κότες τις ανέφερες εσύ.

Όλα ξεκίνησαν επειδή δεν γνωρίζω ένα ρημαδο-brand name, έλεος!  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Το χωριατόπαιδα το είπα γιατί είναι πιο λογικό να καταπιάνεται κάποιος με μαστορέματα στο χωριό (παλιό σπίτι, αυλή, αποθήκη κλπ). Τις κότες τις ανέφερες εσύ.

δεν ισχυει..

βγηκαμε αρκετα off.

αν θες να σου εξηγησω το γιατι με pm.

btw , ειμαι χωριατοπαιδο και ειμαι περιφανος και για τις κοτουλες και για το WD-40 που μεγαλωνουν γενιες.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μη ξέρει το WD-40 ρε παίδες άλλα να ξέρει τα βιρθ. (Εδώ που τα λέμε το wd-40 είναι από τα πιο generic penetrating oils,γιατί αν περιμένεις να ξεσφίξεις κανένα κολλημένο γερά μπουλόνι φέξε μου και γλύστρισα. WD σημαίνει water displacement, είναι πολύ καλό για να απομακρύνει την υγρασία, να λιπαίνει κανένα μεντεσέ που τρίζει και δε βρωμάει όπως τα άλλα. Κάνει κ για όπλα αν είσαι στο στρατό. Υπάρχουν πολύ καλύτερα αντισκωριακά εκεί έξω. Μα τι βλαχαδερό που είμαι ρε γαμώτο, τώρα θα πάω να τινάξω τις σβουνιές από τις γαλότσες να μπω στ'αγροτικό... :-D

• Like 3
Δημοσ.

Κατσαβίδι; Νόμιζα ήταν spray!

Λυπάμαι, αλλά δεν είχαμε ούτε garage στο σπίτι μας ούτε είμαι χωριατόπαιδο να ασχολούμαι με σκουριές και μαστορέματα.

and that proves my point.... φλωρος με τα ολα σου.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...