Highlander Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Mε αγάπη στον Lucifer: Ψάχνω και ένα Image που έδειχνε ένα πιτσιρίκι που του έλεγε ο πατέρας του πως δεν χτυπάμε τις γυναίκες.Και σε ένα άλλο καρέ δείχνει τη γκόμενα να του λέει 'Λάκη χτύπα μου το κωλαράκι' Παίζει να βάζουμε tag στις εικόνες που κάνουμε post ; 13
opera Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Mε αγάπη στον Lucifer: Ψάχνω και ένα Image που έδειχνε ένα πιτσιρίκι που του έλεγε ο πατέρας του πως δεν χτυπάμε τις γυναίκες.Και σε ένα άλλο καρέ δείχνει τη γκόμενα να του λέει 'Λάκη χτύπα μου το κωλαράκι' Παίζει να βάζουμε tag στις εικόνες που κάνουμε post ; Να τονίσουμε ότι άθρησκος δε σημαίνει άθεος,για αποφυγή παρερμηνειών. 5
hitman 21 original Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 http://www.videobash.com/video_show/south-park-s16e03-faith-hilling-1171202 υπαρχει πουθενα με υποτιτλους?
stavi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ξέρετε τι μου θύμισε αυτό? ένα βιντεο που είχε βάλει πάλι κάποιος στο ινσομνια αλλά δε θυμαμαι πως λέγεται η σειρά και θέλω να το ξαναδω θα το περιγράψω αν μπορεί κάποιος να καταλάβει είναι μια κωμική σειρά σε νοσοκομείο, με πρωταγωνιστή έναν καστανό, σε κάποια φάση περνάει και ακουμπάει καταλάθος μια γυναικα και κάνει ααα, και δείχνει τόσο τουσε.. σκατά, κάποια πράγματα απλά δε γράφονται, μόνο βλέπονται, το έχω συνειδητοποιήσει πολλές φορές αυτο όταν γράφω στο ινσομνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις