akpe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Nothing to see here folks, carry on Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2014 από akpe 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 μεγαλη πατεντα για να φευγει ο καπνος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέχρι να την περάσω δεύτερο και τρίτο χέρι, ώστε να εντοπίσω τα δύο «ΝΑ», σκεφτόμουν: «Τι ψείρας! Ξέχασε τα διαλυτικά ο «καλλιτέχνης» και το έκανε ζήτημα...» Διαλυτικά σε κεφαλαία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Διαλυτικά σε κεφαλαία ? Γιατί όχι; Υπάρχει κανόνας που λέει ότι δε μπαίνουν διαλυτικά, σε λέξεις γραμμένες εξ ολοκλήρου με κεφαλαία; Ακόμα κι αν υπάρχει, θεωρώ ότι είναι λάθος. Εν προκειμένω π.χ. : Κάποιος που μπορεί να διαβάσει ελληνικά, αλλά δε γνωρίζει τι σημαίνει «παναθηναϊκός» (ούτε ότι είναι σύνθετη λέξη), αν δει τη λέξη γραμμένη με κεφαλαία και χωρίς διαλυτικά, γιατί να μην προφέρει το «άλφα γιώτα» σαν «ε»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γιατί όχι; Υπάρχει κανόνας που λέει ότι δε μπαίνουν διαλυτικά, σε λέξεις γραμμένες εξ ολοκλήρου με κεφαλαία; Δεν είμαι σίγουρος αλλά έτσι νομίζω. Το γκούγκλαρα ... έχεις δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Τι σκατά με αυτό το meme? (και ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής, απλά δεν είναι αστείος,κι όχι για λόγους ευαισθησίας, απλά δεν έχει κάτι να πει λαλακία είναι) Διαλυτικά σε κεφαλαία ? Αν δηλαδή γράψεις: ΑΥΛΟΣ τι θα καταλάβεις μιας και στα κεφαλαία δε βάζεις τόνους? (άρα γράφεις ΑΫΛΟΣ αν θες να έχει τη σημασία: α(στερητικό)+ύλη) .Καλά εδώ πέρα πολλοί δεν ξέρουν να γράφουν το όνομά τους, θα μου πεις εκεί κολλάς? Ε, ναι εντάξει, μου 'χει στείλει άτομο πμ εδώ μέσα με Ελληνικά χειρότερα κι από τσομπάνη. Αφού δεν έβγαζα λέξη (άντε με πολύ προσπάθεια καμιά-δυό και αυτές με δυσκολία). Ε,του απάντησα στα κινέζικα και συννενοηθήκαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ε ρε γαμω τις πιθανότητες και το συμπα, άκουγα αυτό: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ε ρε γαμω τις πιθανότητες και το συμπα, άκουγα αυτό: Γιατί γαμείς το κακομοιρουλίνι το γλυκουλιλίνι το λιονταράκι; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις