Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 H καλύτερη δικαιoλογία για κέρατο εδώ και 2000+ χρόνια... 15
gamanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εν τω μεταξύ η τύπισσα λέγεται Χριστίνα (1) Εμμανουηλίδου (2) και τον Υιό θα τον βγάλει Ιάσωνα (3) fucking briliant 1
stratigos24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 H καλύτερη δικαιoλογία για κέρατο εδώ και 2000+ χρόνια... Και σχόλιο από κάτω: Φίλη μου, τα καλύτερα εύχομαι και πολύ χαρήκαμε όλοι για αυτό που σου συμβαίνει! 2 ερωτησούλες μόνο, μην σε ταλαιπωρώ κιόλας στην κατάστασή σου.. Σε ποιο βουνό εννοείς? γιατί εχω μια φίλη μου που θέλει να πιάσει και αυτή μωρό ( οχι τον ιάσωνα, ας είναι και πέτρος) επίσης, τι ώρες έχει? εχει και πρωινά τμήματα? υπάρχει dress code? 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 lol, she went deep!
yannis27gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Από ποστάρισμα φίλου στο φατσοβιβλίο: Επικολωνιο στεγανο πολυπριζο made in Greece εξωτερικης χρησης...... πρωτοποριακη σχεδιαση παγκοσμιας πατεντας της φυλης μας (μολις το ειδα μου πεσαν οι καλτσες)....!!!Δε παιζομαστε τελικα σε τιποτα.... σχόλιο για τη νέα μόδα 12
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εν τω μεταξύ η τύπισσα λέγεται Χριστίνα (1) Εμμανουηλίδου (2) και τον Υιό θα τον βγάλει Ιάσωνα (3) fucking briliant Μe doesn't get it... Let-me-just-squeeze-through-here-and.gif Aναρωτιεμαι αυτο πως το παρουσιαζεις στον εργοδοτη σου. Φαση "Κυριε Παπαδοπουλε εγινε ενα λαθος στο ποστο μου παρακαλω κρατηστε τα απο το μισθο μου", "Υοlo μαδαφακα, παραιτουμαι" ή "Κυριε Παπαδοπουλε η καθαριστρια δεν καθαρισε καλα και ειχε καρφι κατω που εσκασε τη ροδα του αμαξιδιου"? Γενικα πως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις