trayban Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 αναρωτιέμαι για ποσο θα συνεχίζουν αυτες οι ψευτοδακρυβρεχτες αναρτήσεις... ποσο δύσκολο ειναι στη θέση της συριας-γαζας-αφγανισταν κλπ,να μπει ενα τροχαίο,με το οποίο δεν ασχολείσαι ούτε εσύ που ανέβασες αυτo το σκιτσο... 6
gokuthelegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πωπω ρε φίλε για χόρταση! Το πιθανότερο όμως είναι να ακούς συνέχεια παράπονα για πόνους στην πλάτη και στην μέση. 1
LongTom Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το πιθανότερο όμως είναι να ακούς συνέχεια παράπονα για πόνους στην πλάτη και στην μέση. Για αυτό βοηθάς βαστώντας τα σε κάθε ευκαιρία. Στο σπίτι επίσης καθημερινό μασάζ στην ωμοπλάτη. 2
alfeios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Για αυτό βοηθάς βαστώντας τα σε κάθε ευκαιρία. Στο σπίτι επίσης καθημερινό μασάζ στην ωμοπλάτη. Θα εχει και πολλους εθελοντες που θα προθυμοποιηθουν να βοηθησουν κοντος ψαλμος, αλληλουϊα
Narayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Οι άνθρωποι έχουν περιορισμένη εμπάθεια, αν είχαμε απεριόριστη θα κλαίγαμε συνέχεια με τις συμφορές όλου του κόσμου. Επειδή όμως δεν είναι κλαίμε μόνο με αυτές που είναι πιο κοντά μας και μας επιρρεάζουν περισσότερο. Το να μας κατηγορείς από το PC σου για υποκρισία αναδημοσιεύοντας αυτές τις εικόνες δεν σε κάνει έξυπνο, απλά δείχνει την παγερή αδιαφορία σου (για την οποία μας κατηγορείς εμμέσως). 3
billsnake21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Οι άνθρωποι έχουν περιορισμένη εμπάθεια, αν είχαμε απεριόριστη θα κλαίγαμε συνέχεια με τις συμφορές όλου του κόσμου. Επειδή όμως δεν είναι κλαίμε μόνο με αυτές που είναι πιο κοντά μας και μας επιρρεάζουν περισσότερο. Το να μας κατηγορείς από το PC σου για υποκρισία αναδημοσιεύοντας αυτές τις εικόνες δεν σε κάνει έξυπνο, απλά δείχνει την παγερή αδιαφορία σου (για την οποία μας κατηγορείς εμμέσως). Πάντως εγώ συμφωνώ μαζί του.Συμφωνώ γιατί πολύ απλά το μεγαλύτερο ποσοστό που έκανε hashtag #prayforparis είναι το ποσοστό που κάνει hashtag οτιδήποτε γίνεται viral. Όπως πριν λίγες μέρες με το irunmarathon ας πούμε που για μένα προσωπικά είναι παπάτζες ενώ αν π.χ εγώ θέλω να βοηθήσω (άρα σαν καλό πρόβατο νομίζοντας ότι βοηθάω βάζω #irunmarathon) μπορώ άνετα να στερηθώ έναν καφέ να ψήσω κ όλους τους 'φιλάνθρωπους' φίλους μου να αφήσουν τον καφέ που θα πίναμε μαζί κ να τα δίναμε σε έναν άστεγο πχ ή κάτι τέτοιο.Αλλά ξέχασα δεν το κάνουμε αυτο.Εννοείται πως έγινε μεγαλύτερος ντόρος γιατί η Γαλλία είναι κοντά κτλ αλλά οι περισσότεροι είναι απλά πρόβατα που ακολουθούν τη μάζα και τίποτα παραπάνω,μη σου πω δεν έχουν συναίσθηση τι είναι αυτο το 'Μπατακλαν' που λένε. Btw μια ερώτηση προς τους ουδέτερους.Ποιο το νόημα του hashtag? #irunmarathon #prayforparis #prayforme #icebucketchallenge κτλ. Αν εγώ πχ βάλω στο φατσοβιβλίο στη φωτογραφία μου την σημαία της Γαλλίας θα αναστηθεί κανένας από τους αδικοχαμένους νεκρούς ή μήπως ένας μελλοθάνατος θα επιζήσει τελικά με τη δύναμη του hashtag μπορείτε να μου εξηγήσετε ? 1
yannis27gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το κορυφαίο είναι πώς ενώ πρόκειται για φωτοσοπιά, τα ΜΜΕ το αναπαρήγαγαν ως αληθινή είδηση. Π.χ. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συζητάτε. Την ευαισθησία στο φατσοβιβλίο, τουιτερ και ιντερνετ γενικότερα; Υπάρχει τίποτε πιο υποκριτικό; Βασικά υπάρχει αλλά εδώ ανοίγει άλλο θέμα. Και για να μην ξεχνάμε και τα δικά μας: 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις