billsnake21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Did you mean fake-wrestling? Pro-wrestling λέγεται και δεν είναι σε καμία περίπτωση όλο fake μόνο ένα μέρος του για να τα λέμε και σωστά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον θες να πεις ότι μόνο ένα μέρος του δεν είναι fake, το μεγαλύτερο είναι... Γιατί λέγεται pro-wrestling btw, πόσο πιο "pro" είναι από το σκέτο wrestling που είναι κι ολυμπιακό άθλημα?
Miracle Worker Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον θες να πεις ότι μόνο ένα μέρος του δεν είναι fake, το μεγαλύτερο είναι... Γιατί λέγεται pro-wrestling btw, πόσο πιο "pro" είναι από το σκέτο wrestling που είναι κι ολυμπιακό άθλημα? Φαντάζομαι στην Αμερική "pro(fessional)" θεωρούν αυτόν που κάνει κάτι κατ' επάγγελμα, γι' αυτό οι κατσικαδεροί θεωρούνται pro και οι άλλοι amateur.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Κατ' επάγγελμα δεν είναι και του wrestling? Δεν είναι ότι πηγαίνουν μόνο κάθε 4 χρόνια στους Ολυμπιακούς
billsnake21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον θες να πεις ότι μόνο ένα μέρος του δεν είναι fake, το μεγαλύτερο είναι... Γιατί λέγεται pro-wrestling btw, πόσο πιο "pro" είναι από το σκέτο wrestling που είναι κι ολυμπιακό άθλημα? Ένα βασικό μέρος πάντως δεν είναι.Αν ήταν θα το κάναμε κ εγώ κ εσύ ενδεχομένως Το fake είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα, η όλη 'κόντρα' ανάμεσα στους ηθοποιούς και σίγουρα κάποιες κινήσεις, αυτο εννοείται Όσο γιατί λέγεται pro-wrestling να σου πω την αμαρτία μου δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα δεν είμαι ουτε φαν του συγκεκριμένου ούτε αντιφαν.Ας πούμε ότι έβλεπα πιτσιρικάς μόνο Αυτο θα πει οδηγάρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις