Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Did you mean fake-wrestling? :P

Pro-wrestling λέγεται και δεν είναι σε καμία περίπτωση όλο fake μόνο ένα μέρος του για να τα λέμε και σωστά 

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλλον θες να πεις ότι μόνο ένα μέρος του δεν είναι fake, το μεγαλύτερο είναι... :P

Γιατί λέγεται pro-wrestling btw, πόσο πιο "pro" είναι από το σκέτο wrestling που είναι κι ολυμπιακό άθλημα? :D

Δημοσ.

Μάλλον θες να πεις ότι μόνο ένα μέρος του δεν είναι fake, το μεγαλύτερο είναι... :P

Γιατί λέγεται pro-wrestling btw, πόσο πιο "pro" είναι από το σκέτο wrestling που είναι κι ολυμπιακό άθλημα? :D

Φαντάζομαι στην Αμερική "pro(fessional)" θεωρούν αυτόν που κάνει κάτι κατ' επάγγελμα, γι' αυτό οι κατσικαδεροί θεωρούνται pro και οι άλλοι amateur.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατ' επάγγελμα δεν είναι και του wrestling? Δεν είναι ότι πηγαίνουν μόνο κάθε 4 χρόνια στους Ολυμπιακούς :P

Δημοσ.

Ένα βασικό μέρος πάντως δεν είναι.Αν ήταν θα το κάναμε κ εγώ κ εσύ ενδεχομένως :P 

Το fake είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα, η όλη 'κόντρα' ανάμεσα στους ηθοποιούς και σίγουρα κάποιες κινήσεις, αυτο εννοείται :P 

Όσο γιατί λέγεται pro-wrestling να σου πω την αμαρτία μου δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα δεν είμαι ουτε φαν του συγκεκριμένου ούτε αντιφαν.Ας πούμε ότι έβλεπα πιτσιρικάς μόνο :P 

giphy.gif

Αυτο θα πει οδηγάρα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...