Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12065885_10153242778593379_6278021553134

Μάλλον τα Windows είναι που αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα από τον VLC media player  tongue.gif

(VLC media player είναι το σωστό και όχι VCL)

• Like 8
  • Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Βλέπω την φωτό από πάνω και αναρωτιέμαι αν κάποιος άκουγε/γούσταρε την Amy Winehouse πριν πεθάνει 

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω την φωτό από πάνω και αναρωτιέμαι αν κάποιος άκουγε/γούσταρε την Amy Winehouse πριν πεθάνει 

Eμένα μου άρεσε καλύτερα ζωντανή. Ξεχωριστή φωνή και παρουσία απλά το γ^#$%^σε το θέμα με τα ναρκωτικά...

• Like 4
Δημοσ.

εγώ σκέφτομαι που έβαλα εκείνο το δίσκο του James Dean..

• Like 10
Δημοσ.

Είχε φοβερή φωνάρα για Jazz κομμάτια....

Δυστυχώς με τα ναρκωτικά έχασε και χάσαμε την ευκαιρία να ασχοληθεί κιάλλο.

Δημοσ.

Στις οδηγίες του σεσουάρ λέει do not use while sleeping γιατί πολλοί τα βάζουν κάτω απ το πάπλωμα (ή το σκέπασμα γενικά) για να ζεστάνουν το κρεβάτι πριν ξαπλώσουν και μερικοί τα αφήνουν εκεί όλη νύχτα να τους ζεσταίνουν

• Like 3
Δημοσ.

aDmqpN7_700b_v8.jpg

απο όλα αυτά το μόνο που μου ταιριάζει είναι πόσο θα θελα να μπορώ πηγαίνω στη δουλειά με  το ποδήλατο

• Like 1
Δημοσ.

απο όλα αυτά το μόνο που μου ταιριάζει είναι πόσο θα θελα να μπορώ πηγαίνω στη δουλειά με  το ποδήλατο

Επειδή δεν έχεις αμάξι και ποδήλατο. 

Δημοσ.

Επειδή δεν έχεις αμάξι και ποδήλατο. 

Εχω BMW

μην μπερδεύεσαι

και ποδήλατο έχω 

απλά δρόμοι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα για να κάνεις ποδήλατο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...