NovaLacertae Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον τα Windows είναι που αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα από τον VLC media player (VLC media player είναι το σωστό και όχι VCL) 8
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω την φωτό από πάνω και αναρωτιέμαι αν κάποιος άκουγε/γούσταρε την Amy Winehouse πριν πεθάνει 1
De@th L0rd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω την φωτό από πάνω και αναρωτιέμαι αν κάποιος άκουγε/γούσταρε την Amy Winehouse πριν πεθάνει Eμένα μου άρεσε καλύτερα ζωντανή. Ξεχωριστή φωνή και παρουσία απλά το γ^#$%^σε το θέμα με τα ναρκωτικά... 4
alex_000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω την φωτό από πάνω και αναρωτιέμαι αν κάποιος άκουγε/γούσταρε την Amy Winehouse πριν πεθάνει εγώ σκέφτομαι που έβαλα εκείνο το δίσκο του James Dean.. 10
Adon1s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω την φωτό από πάνω και αναρωτιέμαι αν κάποιος άκουγε/γούσταρε την Amy Winehouse πριν πεθάνει Είχε φοβερή φωνάρα για Jazz κομμάτια.... Δυστυχώς με τα ναρκωτικά έχασε και χάσαμε την ευκαιρία να ασχοληθεί κιάλλο.
saxos55 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Στις οδηγίες του σεσουάρ λέει do not use while sleeping γιατί πολλοί τα βάζουν κάτω απ το πάπλωμα (ή το σκέπασμα γενικά) για να ζεστάνουν το κρεβάτι πριν ξαπλώσουν και μερικοί τα αφήνουν εκεί όλη νύχτα να τους ζεσταίνουν 3
stavi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 απο όλα αυτά το μόνο που μου ταιριάζει είναι πόσο θα θελα να μπορώ πηγαίνω στη δουλειά με το ποδήλατο 1
groot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 απο όλα αυτά το μόνο που μου ταιριάζει είναι πόσο θα θελα να μπορώ πηγαίνω στη δουλειά με το ποδήλατο Επειδή δεν έχεις αμάξι και ποδήλατο.
stavi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Επειδή δεν έχεις αμάξι και ποδήλατο. Εχω BMW μην μπερδεύεσαι και ποδήλατο έχω απλά δρόμοι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα για να κάνεις ποδήλατο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις