discoboyminimal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 δεν βρηκα εχω εναν μαυρο σκυλο του 96..αν ενδιαφερεσε σφιρα 1
De@th L0rd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ετσι λες ε; Ειτε εισαι πολυ αθωα σε βαθμο αφελειας... ειτε απλα κανεις την παπια http://press724.gr/archives/14291 Και επειδη ειμαι στη δουλεια και δε μπορω να ψαχνω τα τσοντοσαιτ, ψαξου λιγο εσυ για το τι παιζει στην ελλαδα και θα δεις ποσες "βρωμιαρες" οπως τις αποκαλεις εχουμε στη χωρα μας... Για να μη μιλησω για τα webcam μοντελα που εχουν πολλαπλασιαστει... Τελος, οπως υπαρχουν οι Ελλεινιδες, υπαρχουν και οι Ελλεοαμερικανιδες .. εχουν ενα κοινο σημειο ontopic.. Να το πούμε μια φορά ακόμη, το μέγεθος από τα χείλη δεν έχει σχέση με τη συχνότητα. Εν ολίγης μπορεί στην άλλη να φαίνεται μπουμπούκι σαν το δεξιό, και να έχει για ψωμοτύρι τα gangbang... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 O τύπος από το Ρετιρέ? 4
Xvipes Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πωπω μα εχουμε τοσα τσολια;jesus.ντρεπομαι για λογαριασμο τους αν και δεν χρειαζεται να το παιρνω προσωπικα. Βασικά όντως γιατί "ταράχτηκες" τόσο? Πρώτη φορά στα ιντερνετς? Επίσης άνθρωποι είναι και αυτές. π.χ 3
φραμπάλα Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Βασικά όντως γιατί "ταράχτηκες" τόσο? Πρώτη φορά στα ιντερνετς? Επίσης άνθρωποι είναι και αυτές. π.χ με αηδιάζουν αυτές οι τύπισσες.. 1
wizzy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Θέλω ένα emoticon που να βγάζει τ' άντερά του/να πνίγεται στα δάκρυά του/να καταπίνει τη γλώσσα του απ' τα γέλια και δε βρίσκω... με λόγια μόνο δε μπορώ να απαντήσω καταλλήλως... Αυτό σου κάνει; 1
aris1986 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 με αηδιάζουν αυτές οι τύπισσες.. Γιατι επιτυχημένες ειναι στον τομεα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις