Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Οι δερμάτινοι καναπέδες μόνο στα πορνό έχουν πέραση γιατί IRL δεν υπάρχει πιο άβολο, κρύο πράγμα(τσινίζει η γκόμενα γιατί αυτή έχει την περισσότερη επαφή με το δέρμα) .

• Like 1
Δημοσ.

Οι δερμάτινοι καναπέδες μόνο στα πορνό έχουν πέραση γιατί IRL δεν υπάρχει πιο άβολο, κρύο πράγμα(τσινίζει η γκόμενα γιατί αυτή έχει την περισσότερη επαφή με το δέρμα) .

Διαφωνώ.

Το δέρμα καθαρίζεται αμέσως με ένα πανάκι από κάθε είδους 'υγρά', και όχι μόνο (π.χ. όταν τρως πιτόγυρα και πίτσες, και πέφτουν λάδια).

• Like 1
Δημοσ.

^

Και επίσης με την τριβή παράγονται αστείοι ήχοι.

Αυτό βοηθάει, γιατί σκεπάζει άλλους 'αστείους ήχους'.

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα ειναι ο ιδιος τυπος σε ολα τα βιντεο και πανε οι wannabe starlets να τις δοκιμασει αυτος;η ειναι διαφοροι αντρες πορνοσταρς;

Επισης οι γατες μου γιατι δεν ριχνουν κατω τα ποτηρια μου;Μονο παιχνιδακια αν δουν θα τα ριξουν για να παιξουν.

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα ειναι ο ιδιος τυπος σε ολα τα βιντεο και πανε οι wannabe starlets να τις δοκιμασει αυτος;η ειναι διαφοροι αντρες πορνοσταρς;

Επισης οι γατες μου γιατι δεν ριχνουν κατω τα ποτηρια μου;Μονο παιχνιδακια αν δουν θα τα ριξουν για να παιξουν.

Τις δοκιμαζει ο ιδιος.

Και για να μην ειμαστε και offtopic

7d4.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Οποιαδήποτε σειρά περιέχει την λέξη "casting" και "fake" (πχ fake ταξι) είναι καραστημένο,οι δε κοπελιές είναι ηθοποιοί. Οπότε μη ψαρώνετε .

Ένας φίλος μου τόπε

• Like 6
Δημοσ.

Ενας που εχει παρει εκατονταδες; τι βρωμιαρες και ελεεινες γυναικες που υπαρχουν στις usa

Ναι ενω οι δικες μας ειναι τι να σου πω.......

• Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σπαλιάρα ζεις, εσύ μας οδηγείς, επειδή οι Ελληνίδες είναι άλλο πράγμα.

Κατά τα άλλα, σκηνοθετημένα είναι όλα αυτά, σιγά μην κάνουν έτσι "casting".

Είπα casting και θυμήθηκα, αδερφικός φίλος νοίκιαζε τω φοιτητικώ καιρώ εκείνω γκαρσονιέρα στη Θεσσαλονίκη, και δίπλα υπήρχε "μασατζίδικο". Συχνά-πυκνά του χτυπάγανε το κουδούνι διάφορες που είχαν έρθει για "δοκιμαστικό". Στην αρχή, έλεγε μήπως του κάναμε πλάκα εμείς, αλλά όχι, έρχονταν κανονικά για δουλειά, δεν έβρισκαν πρωί δίπλα ψυχή και χτύπαγαν στον κολλητό.

Στο θέμα μας:

TFW_zpsi5j56j7t.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Οποιαδήποτε σειρά περιέχει την λέξη "casting" και "fake" (πχ fake ταξι) είναι καραστημένο,οι δε κοπελιές είναι ηθοποιοί. Οπότε μη ψαρώνετε .

Ένας φίλος μου τόπε

30866567.jpg

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...