Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ελπίζω να δοθούν οδηγίες χρήσης και για ευνόητους λόγους να μην δέχονται επιστροφές...
Adon1s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι , ξέρω , νέρντουλας , οκ , ΑΛΛΑ μια κότα ΔΕΝ χρειάζεται την βοήθεια του κόκκορα για να κάνει αυγά. 2
De@th L0rd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι , ξέρω , νέρντουλας , οκ , ΑΛΛΑ μια κότα ΔΕΝ χρειάζεται την βοήθεια του κόκκορα για να κάνει αυγά. Σσσσσσ μη λες τέτοιες κρυφές πληροφορίες, μου έχει τύχει και άτομο μεγαλωμένο σε πόλη να έχει μπερδέψει τον τρόπο που πολλαπλασιάζονται τα πτηνά με των ψαριών. Επίσης (αυτό μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση) άτομο από ορεινό χωριό της Β.Ελλάδος να πιστεύει στα 20 του ότι τα παιδιά τα γεννάει η γυναίκα από τον κώλο και να επιμένει κιόλας ο πούστης! Ας είναι καλά το youtube. Και είχαν εισαχθεί τέτοια άτομα στην τριτοβάθμια...Νuff said. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δεν θα θελα να βαλω στοιχημα με αυτον στο jenga Ναι , ξέρω , νέρντουλας , οκ , ΑΛΛΑ μια κότα ΔΕΝ χρειάζεται την βοήθεια του κόκκορα για να κάνει αυγά. απλα θελει να απομακρυνει τους φασιστες απο το μαγαζι του διαδωστε πρκλ και την Αλβανια γιατι να την αφησουμε, τοσους ειχαμε, μας ανηκουν πλεον και αυτοι και η "πατριδα" τους
Centurion Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Plot twist: Έφαγε όλες τις πίτσες και κουτιά είναι άδεια. 3
stavi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 αν αυτό είναι απο ταινία, θέλω να τη δω οπωσδήποτε! γνωρίζεις απο που είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις