LongTom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βάλε τουλάχιστον την αυθεντική εικόνα,όχι από το Ελ φατσοβιβλίο... 2
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αν παραβαίνω τον κανόνα περί μη πολιτικών φωτογραφιών αλλά είναι κανα δεκάλεπτο που γελάω σαν χαζός... 3
Bayern Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από Bayern 3
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 και η απάντηση οι δύο κάτω ποιοί είναι που τους έχουν και σε άβαταρ κάποιοι? http://www.insomnia.gr/user/202721-muchacho/ http://www.insomnia.gr/user/216698-mpokwsths/ Θα ξεκινούσα την αναζήτηση από εδώ. 4
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γελαω τοσο πολυ. Και δεν καταλαβαινω και πως γινεται μια τετοια συζητηση: - Ωραια θα ταν να πηγαινα Παρισι με τον Ιεροκλη γμτ αλλα ειναι ακριβα - Να πας φιλεναδα να πας - Μωρε φοβαμαι και τα αεροπλανα... - Ναι αυτο ειναι θεμα, ειδες τι εγινε με το μποηνκ - Καλα ξερεις τη φαση ε? - Τι? - Ηταν μεσα ο αντιχριστος Μαριαννα - Ρε φιλεναδα εχω μεινει, ο αντιχριστος, πλακα κανεις? - Ναι ρε συ οπως με βλεπεις και σε βλεπω - Ρε εχω μεινει μιλαμε!! Δηλαδη πραγματικα, πως φτανεις σε τοσο ηλιθια συζητηση? 1
De@th L0rd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γελαω τοσο πολυ. Και δεν καταλαβαινω και πως γινεται μια τετοια συζητηση: - Ωραια θα ταν να πηγαινα Παρισι με τον Ιεροκλη γμτ αλλα ειναι ακριβα - Να πας φιλεναδα να πας - Μωρε φοβαμαι και τα αεροπλανα... - Ναι αυτο ειναι θεμα, ειδες τι εγινε με το μποηνκ - Καλα ξερεις τη φαση ε? - Τι? - Ηταν μεσα ο αντιχριστος Μαριαννα - Ρε φιλεναδα εχω μεινει, ο αντιχριστος, πλακα κανεις? - Ναι ρε συ οπως με βλεπεις και σε βλεπω - Ρε εχω μεινει μιλαμε!! Δηλαδη πραγματικα, πως φτανεις σε τοσο ηλιθια συζητηση? Κόψε λίγο και φάτσες αν το έχεις το θέμα, δε χρειάζεται να γράψει ή να ανοίξει το στόμα της. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπήκα στο γκρουπ να δω τι της απάντησαν στο ποστ, και σκρολάροντας προς τα κάτω μόνο σπυριά δεν έβγαλα... Η χριστοπαναγία πέφτει σύννεφο. Δεν το βρήκα το ποστ τελικά, δεν άντεξα.
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Θα ξεκινούσα την αναζήτηση από εδώ. για πες και για τον άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις