giorgolavos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 @giorgolavos καταγγελία κατευθείαν θέλουν κάτι τέτοιοι για να στρώσουν,με στοιχεία όμως. Κατά τα άλλα πολύ καλά μπλουζάκια μου 'χουν βγει αυτά από tokotoukan, τρία χρόνια τώρα και ακόμα σαν καινούργια είναι. θα το κοιταξω 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Πού είναι αυτά και από ποια πορεία? Ουκρανία. Θέλουν να μπουν στην Ευρωπαική ένωση λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ουκρανία. Θέλουν να μπουν στην Ευρωπαική ένωση λολ. Νομίζω ο κύριος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να φύγουν από την Ρωσία. Λεπτομέρεια, αλλά σημαντική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ουκρανία. Θέλουν να μπουν στην Ευρωπαική ένωση λολ. Καλά δεν είναι τι την θέλουν την ευρώπη? Δεν βλέπουν τι γίνεται?:/ Ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν νομίζω να υπάρχει γυρισμός. p.s Άσχετο αλλά τους λατρέυω αυτούς τους στίχους This is the point from which I could never return And if I back down now then forever I burn This is the point from which I could never retreat Cause If I turn back now there can never be peace This is the point from which I will die and succeed Living the struggle, I know I'm alive when I bleed From now on it can never be the same as before Cause the place I'm from doesn't exist anymore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω ο κύριος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να φύγουν από την Ρωσία. Λεπτομέρεια, αλλά σημαντική Λες και υπάρχει διαφορά στο ποιος θα τους **** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ο Scott Columbus (ο τύπος στα δεξιά) σκέφτεται "WTF am I doing with these faggots" (επίσης Joey Demaio skips leg day) *R.I.P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ο Scott Columbus (ο τύπος στα δεξιά) σκέφτεται "WTF am I doing with these faggots" (επίσης Joey Demaio skips leg day) *R.I.P Μου θύμησες αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=XSYrTKXLYH0 Βιασμός αυτιών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 That's the spot riiiight there 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λες και υπάρχει διαφορά στο ποιος θα τους **** Αν δεν υπήρχε δεν θα κάναμε αυτόν τον διάλογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 :confused: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις