Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

να ειχε κι ωραιο κωλο καλα θα ηταν, το φορεμα ενα χάλι ποιοτητας λαικης που δεν κολακευει κανεναν. ε επρεπε να δειξει μουνι για να γινει ντορος.

Tι στο διάλο τυφλός είμαι; Ή λείπει καμια φωτό;

• Like 2
Δημοσ.

Στη προκειμενη περιπτωση, ποια ειναι η κυρια και γιατι θα επρεπε να μας απασχολει το αιδοίο της;

Έλα μου ντε!!! Σκυλί είναι!

να ειχε κι ωραιο κωλο καλα θα ηταν, το φορεμα ενα χάλι ποιοτητας λαικης που δεν κολακευει κανεναν. ε επρεπε να δειξει μουνι για να γινει ντορος.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ έπιασα την ουσία των φωτογραφιών με την πρώτη: Η γυναίκα έχει φωνάρα. Τι αθλήτρια και τρίχες λένε κάποιοι...

• Like 2
Δημοσ.

Tι στο διάλο τυφλός είμαι; Ή λείπει καμια φωτό;

ετσι οπως εσκυβε λες να μην βγηκαν τα ματια καποιου περαστικου; 

Δημοσ.

Εγώ πάντως ένα ξέρω. Χωρίς να μου αρέσει προσωπικά, αυτές οι γυναίκες στην Ελλάδα έχουν την άπειρη πέραση. Μπορώ να πω κι εγώ πολλά αρνητικά για τη φάτσα της, άλλα δε το κάνω, βλέποντας όμως τι πικρόχολα σχόλια κάνετε οι γυναίκες του φόρουμ, τείνω να πιστεύω ότι ζηλεύετε που έχουν πέραση τα είδη αυτά. :devil: 

ετσι οπως εσκυβε λες να μην βγηκαν τα ματια καποιου περαστικου; 

Μα κι ο φωτογράφος δεν έκανε καλή δουλειά, έπρεπε να είχε χώσει  το κινητό από κάτω... B) 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως ένα ξέρω. Χωρίς να μου αρέσει προσωπικά, αυτές οι γυναίκες στην Ελλάδα έχουν την άπειρη πέραση. Μπορώ να πω κι εγώ πολλά αρνητικά για τη φάτσα της, άλλα δε το κάνω, βλέποντας όμως τι πικρόχολα σχόλια κάνετε οι γυναίκες του φόρουμ, τείνω να πιστεύω ότι ζηλεύετε που έχουν πέραση τα είδη αυτά. :devil: 

:mellow: εψαχνα για emoticon με ενα φρυδι σηκωμενο αλλα πουθενα. καλυτερα να μονασω παρα να μεταφερω το σαρκειο μου μεσα σε τετοια κουρελια.

• Like 5
Δημοσ.

Ζήλεια όχι. Προσωπικά νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη που αρέσουν τόσο τα είδη αυτά. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει και αυτό συμφέρει απίστευτα! Γιατί θα πέσουν πάνω σ'αυτές όλοι οι κάγκουρες κλπ οπότε θα μείνουν για μας τις υπόλοιπες καλύτερες επιλογές διαθέσιμες ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ζήλεια όχι. Προσωπικά νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη που αρέσουν τόσο τα είδη αυτά. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει και αυτό συμφέρει απίστευτα! Γιατί θα πέσουν πάνω σ'αυτές όλοι οι κάγκουρες κλπ οπότε θα μείνουν για μας τις υπόλοιπες καλύτερες επιλογές διαθέσιμες ;)

Κοίτα οι κάγκουρες θα θέλουν και σχέση με κάτι τέτοιες αλλά όλοι οι υπόλοιποι δεν θα έλεγαν όχι σε ένα one night stand B)

Δημοσ.

... οι υπόλοιποι δεν θα έλεγαν όχι σε ένα one night stand...

...με καπότα από ανθρακονήματα

Δημοσ.

...με καπότα από ανθρακονήματα

Χωρίς τίποτα ρε! Μπουνιά στο μαχαίρι ναούμ'! Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα...

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...