Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Scarecrow, τώρα που που οι δικαστάδες θέλουν παραπάνω απ´ ό,τι τους (τα) δώσανε.

Ακριβώς όπως τα είπες:Μέχρι lego,δεν υπάρχει αντάρτικο πόλης,γιατί "μαζί τα φάγανε".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1452510_585805381473468_571532174_n.jpg

1396050_256949837787145_1965817107_n.jpg

http://lmgtfy.com/?q=single+taken+hood

(first result, εντ γιες αϊ φιλ λάκυ, γοογλε)

ναι, τα εχω βρει αυτα. Για Ελλαδα εννοουσα για να παω να την παρω γιατι εδω που μενω εχουμε μεγαλο προβλημα με το ταχυδρομειο, οτι αρεσει στους υπαλληλους του ταχυδρομειου δεν ερχεται ποτε. εχω χασει πανω απο 5-6 μπλουζες απο το e-bay και μαλιστα μια συγκεκριμενη μου την ειχε στειλει ο πωλητης τρεις φορες και δεν την πηρα ποτε. Καποια στιγμη ειδα τον ταχυδρομο να την φοραει, και αποκλειεται να ειχε τυχαια την ιδια μπλουζα.

• Like 4

ναι, τα εχω βρει αυτα. Για Ελλαδα εννοουσα για να παω να την παρω γιατι εδω που μενω εχουμε μεγαλο προβλημα με το ταχυδρομειο, οτι αρεσει στους υπαλληλους του ταχυδρομειου δεν ερχεται ποτε. εχω χασει πανω απο 5-6 μπλουζες απο το e-bay και μαλιστα μια συγκεκριμενη μου την ειχε στειλει ο πωλητης τρεις φορες και δεν την πηρα ποτε. Καποια στιγμη ειδα τον ταχυδρομο να την φοραει, και αποκλειεται να ειχε τυχαια την ιδια μπλουζα.

Και γιατί δεν τους κάνεις παράπονα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...