Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

θα λεμε αυτα στο μελλον και τι? θα μας παρεξηγησουν? Αυτα θα τους φαινονται αστεια!

Αυτό ακριβώς. Ενώ εμείς συνήθως όταν ακούμε ιστορίες από κάποιον παλαιότερο το πιο κλισέ που μπορεί να πεί είναι ότι είχε γκόμενες ΠΟΛΛΕΣ γκόμενες, ασχέτων αν παντρεύτηκε από τα 20. Ακούς όμως ωραίες ιστορίες κι αγνές, πως ήταν δύσκολα κάποτε και την έβγαζαν, είχαν ο ένας τον άλλο, δεν έχωναν τη μύτη τους παντού, είχαν δουλειές,άλλαζαν δουλειές κάθε μήνα μέχρι να βρούν την σταθερή, έφτιαξαν σπίτια, οικογένειες τα πάντα. Δηλαδή είναι ωραίο αυτό το πράγμα σήμερα; Η παρακμή της κοινωνίας με εργαλείο τα κοινωνικά δίκτυα; Που είναι βγαίνει έξω για καφέ ο άλλος και μιλάνε μόνο για τα like Που πήραν λες και είναι χαζογκόμενες; Τα σελφόστικα; Τα μπιτς του Ντρέ; Τα ηλίθια κακόγουστα καπέλα; Βαθυστόχαστες ινσπιρέισιοναλ μαλακίες στον τοίχο του φβ , και μετά IRL πιο ρηχός κι από λιμνοθάλασσα; Δουλεύουνε τους "φλώρους" που παίζουν RPG με τις ώρες ενώ αυτοί έχουν το γαμάτο πρόγραμμα, 4 ώρες φατσομαλακία, 4 ώρες "δουλειά", 8 ώρες γυμναστήριο και 8 ώρες ύπνο. Όσο πεσσιμιστικό κι αν είναι το ύφος στην εικόνα συμφωνώ μαζί του. Μάλλον ρεαλιστικό είναι θα έλεγα.

arRWL5X_700b_v1.jpg

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω που εχω βγει επιβεβαιωνω κακιασμενε!

ΖζζζΖζΖζζζζζ, μέχρι που πήγες δηλαδή και ήταν καλύτερα από την Θεσσαλονίκη; Στην ματζέστικ Λάρισα; 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΖζζζΖζΖζζζζζ, μέχρι που πήγες δηλαδή και ήταν καλύτερα από την Θεσσαλονίκη; Στην ματζέστικ Λάρισα

Το ζζζζ ποιανής διαλέκτου είναι;

Έχω φτάσει μέχρι και ελληνικά νησιά.

Εγώ προτιμώ τις παραλίες της Χαλκιδικής από όλες τις παραλίες της Ελλάδας.Γούστα είναι αυτά.

Επίσης αν γνωρίζεις γεωγραφία θα ξέρεις ότι ο νομός Θεσσαλονίκης και ο νομός Χαλκιδικής είναι διαφορετικοί νομοί.

Επεξ/σία από φραμπάλα
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...