stavi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αυτό που μου κάνει εντύπωση μ'αυτά τα ζώα, βλέπε επίσης ελέφαντες, είναι πως πετάνε τους ανθρώπους σα να είναι πάνινες κουκλίτσες,με ελάχιστη προσπάθεια. Ζυγίζουν φυσικά κάτι τόνους και έχουν την 100 πλάσια δύναμη του ανθρώπου. . . ξέρουμε τι απέγινε μ'αυτόν τον τύπο; αν και είναι για λύπηση, δεν τους είπε κανείς να πάνε να καρφώνουνε ταύρους και να έχουν και την απαίτηση να μην αντιδράσει. Δε σέβεσαι τη δύναμή του; θα σε λιώσει παλιοανθρωπάκι και κάποια στιγμή αυτές οι μαλακίες με τους ταύρους πρέπει να σταματήσουν!! η ισπανική αυτοκρατορία τελείωσε 3
tarantules Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 και κάποια στιγμή αυτές οι μαλακίες με τους ταύρους πρέπει να σταματήσουν!! Αυτό το έργο θα σταματήσει μόνο όταν σταματήσουν οι τουρίστες να αγοράζουν εισητήρια για τέτοιου είδους θεάματα.Όσο αγοράζουν , τόσο θα ευημερούν.Δυστυχώς. 3
stavi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτό το έργο θα σταματήσει μόνο όταν σταματήσουν οι τουρίστες να αγοράζουν εισητήρια για τέτοιου είδους θεάματα.Όσο αγοράζουν , τόσο θα ευημερούν.Δυστυχώς. είναι οφ τοπικ η συζήτηση αλλά διώκεται ποινικά όποιος βασανίζει ζώα
V for Vagelis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτό το έργο θα σταματήσει μόνο όταν σταματήσουν οι τουρίστες να αγοράζουν εισητήρια για τέτοιου είδους θεάματα.Όσο αγοράζουν , τόσο θα ευημερούν.Δυστυχώς. Γινονται ταυρομαχίες και σε μη τουριστική μέρη. Στη τουριστική Καταλονία πάντως τα απαγόρευσαν εδώ και κάτι χρόνια.
discoboyminimal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ανάβει τα αίματα Έ ; πω ρε φιλε..θελω να δω αντιδρασεις τις γκομενας και απο τους τυπαδες! εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα μετα απο αυτα..
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 πω ρε φιλε..θελω να δω αντιδρασεις τις γκομενας και απο τους τυπαδες! εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα μετα απο αυτα.. Οι πρωτοι ειναι γνωστο YouTuboζευγαρο που κανουν φαρσες μεταξυ τους. https://www.youtube.com/user/PrankvsPrank 3
tarantules Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτό πρέπει να πόνεσε αρκετά... Και αυτό.... 16
discoboyminimal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 IMG_20150824_024259.jpg δεν το καταλαβα... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις