Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

σκεψου να το λυσεις και να σου κανε πλακα και να μην ειναι αυτος ο κωδικος :P BTW μου βγαινει χ μεγαλητερο 'η ισο με -(3/2)

Έκατσες να το λύσεις; Σορρυ, αλλά επειδή πάνε αρκετά χρόνια από την αποφοίτησή μου από το λύκειο, υπάρχει εξίσωση με κλάσμα το οποίο στον αριθμητή έχει ανίσωση; Έχει λύση αυτό το πράγμα;

• Like 1
Δημοσ.

Έκατσες να το λύσεις; Σορρυ, αλλά επειδή πάνε αρκετά χρόνια από την αποφοίτησή μου από το λύκειο, υπάρχει εξίσωση με κλάσμα το οποίο στον αριθμητή έχει ανίσωση; Έχει λύση αυτό το πράγμα;

Ψιλο-random φαίνεται πάντως,ιδίως εάν το δεις σαν αποτέλεσμα κωδικού που πρέπει να είναι φυσικός αριθμός.

Δημοσ.

Ψιλο-random φαίνεται πάντως,ιδίως εάν το δεις σαν αποτέλεσμα κωδικού που πρέπει να είναι φυσικός αριθμός.

ο οποίος φυσικός αριθμός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον και 8ψήφιος μιας και δεν γίνεται να βάλεις λιγότερα ψηφία για κωδικό.

• Like 1
Δημοσ.

ο οποίος φυσικός αριθμός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον και 8ψήφιος μιας και δεν γίνεται να βάλεις λιγότερα ψηφία για κωδικό.

Aν τελικα ισχυει τοτε λογικα εχουμε τεσσερα ζευγη χ με αριθμο οποτε ειναι ο αριθμος και η λυση του χ

απο οτι θυμαμαι ναι υπαρχει, το εβαλα και στο wolfalpha για τσεκ και το δεχθηκε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...