Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 σκεψου να το λυσεις και να σου κανε πλακα και να μην ειναι αυτος ο κωδικος BTW μου βγαινει χ μεγαλητερο 'η ισο με -(3/2)
kalogeros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 σκεψου να το λυσεις και να σου κανε πλακα και να μην ειναι αυτος ο κωδικος BTW μου βγαινει χ μεγαλητερο 'η ισο με -(3/2) Έκατσες να το λύσεις; Σορρυ, αλλά επειδή πάνε αρκετά χρόνια από την αποφοίτησή μου από το λύκειο, υπάρχει εξίσωση με κλάσμα το οποίο στον αριθμητή έχει ανίσωση; Έχει λύση αυτό το πράγμα; 1
LongTom Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Έκατσες να το λύσεις; Σορρυ, αλλά επειδή πάνε αρκετά χρόνια από την αποφοίτησή μου από το λύκειο, υπάρχει εξίσωση με κλάσμα το οποίο στον αριθμητή έχει ανίσωση; Έχει λύση αυτό το πράγμα; Ψιλο-random φαίνεται πάντως,ιδίως εάν το δεις σαν αποτέλεσμα κωδικού που πρέπει να είναι φυσικός αριθμός.
gokuthelegend Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ψιλο-random φαίνεται πάντως,ιδίως εάν το δεις σαν αποτέλεσμα κωδικού που πρέπει να είναι φυσικός αριθμός. ο οποίος φυσικός αριθμός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον και 8ψήφιος μιας και δεν γίνεται να βάλεις λιγότερα ψηφία για κωδικό. 1
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ο οποίος φυσικός αριθμός θα πρέπει να είναι τουλάχιστον και 8ψήφιος μιας και δεν γίνεται να βάλεις λιγότερα ψηφία για κωδικό. Aν τελικα ισχυει τοτε λογικα εχουμε τεσσερα ζευγη χ με αριθμο οποτε ειναι ο αριθμος και η λυση του χ Έκατσες να το λύσεις; Σορρυ, αλλά επειδή πάνε αρκετά χρόνια από την αποφοίτησή μου από το λύκειο, υπάρχει εξίσωση με κλάσμα το οποίο στον αριθμητή έχει ανίσωση; Έχει λύση αυτό το πράγμα; απο οτι θυμαμαι ναι υπαρχει, το εβαλα και στο wolfalpha για τσεκ και το δεχθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις