Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ένα τελευταίο gifακι από εμένα και δεν ξανά μπαίνω insomnia γιατί σεβασμός σε παλιότερα μέλη δεν υπάρχει(δεν μιλάω για το παρών thread). Δεν ξέρω για πόσο, ίσως μέχρι πραγματικά ένα μέλος από τότε που το insomnia πούλαγε μπλουζάκια για να κρατιέται "ζωντανό"(είχα πάρει και εγώ, όχι με αυτό το ψευδώνυμο, έχουν περάσει τόσα χρονια που δεν θυμάμαι) το πάρουν επιτέλους σοβαρά users και mods. Καλή συνέχεια σε όλους. Υ.Γ. 1000 συγνώμη για το offtopic, μην το συνεχίσετε, μείνετε ontopic, απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Πραγματικά το σκυλι ηθελε να βγει φωτογραφία; Ρε σεξ τι ξενερωμα εφαγες; Σιγα μη σκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 φωτογραφία του πλανήτη Άρη απο την NASA ελπίζω να είναι απλά ένας βράχος....πω γαμώ με έπιασε φαγούρα τώρα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 φωτογραφία του πλανήτη Άρη απο την NASA ελπίζω να είναι απλά ένας βράχος.... πω γαμώ με έπιασε φαγούρα τώρα Alien στον Άρη? Μακαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ένα τελευταίο gifακι από εμένα και δεν ξανά μπαίνω insomnia γιατί σεβασμός σε παλιότερα μέλη δεν υπάρχει(δεν μιλάω για το παρών thread). Δεν ξέρω για πόσο, ίσως μέχρι πραγματικά ένα μέλος από τότε που το insomnia πούλαγε μπλουζάκια για να κρατιέται "ζωντανό"(είχα πάρει και εγώ, όχι με αυτό το ψευδώνυμο, έχουν περάσει τόσα χρονια που δεν θυμάμαι) το πάρουν επιτέλους σοβαρά users και mods. Καλή συνέχεια σε όλους. Υ.Γ. 1000 συγνώμη για το offtopic, μην το συνεχίσετε, μείνετε ontopic, απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Αν και τρολλάρεις ευπρόσδεκτο Τέλος πάντων ζήτησα την διαγραφή μου, ελπίζω να γίνει δεκτή. Καλά να περνάτε and keep having fun! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν και τρολλάρεις ευπρόσδεκτο Τέλος πάντων ζήτησα την διαγραφή μου, ελπίζω να γίνει δεκτή. Καλά να περνάτε and keep having fun! Ξεκόλλα ρε αν ειναι δυνατον. Εδω ολοι ετσι μιλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν και τρολλάρεις ευπρόσδεκτο Τέλος πάντων ζήτησα την διαγραφή μου, ελπίζω να γίνει δεκτή. Καλά να περνάτε and keep having fun! Χεχε σε ξαναέβαλα στο τρυπάκι όμως να ξαναποστάρεις! Σοβαρά τώρα, μη μας αφήνεις ρε συ τώρα θα μάθεις τους καμμένους τους insomniacs; Και βάζω και τον εαυτούλη μου μέσα σ' αυτούς.. Ειδικά η αριστερή, από τι να αρχίσεις... Από το ολόισιο μαλλί; Τη γαλλική μύτη; Τα σαρκώδη και κατακόκκινα χείλη; Τις τέλειες διαστάσεις στο τριγωνικό της θηλυπρεπέστατο πρόσωπο; Όσο για το κορμί δεν αναφέρομαι καθόλου, με τέτοια αποκαλυπτική ενδυμασία.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 γιατί σεβασμός σε παλιότερα μέλη δεν υπάρχει(δεν μιλάω για το παρών thread) http://www.rpgcodex.net/forums/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Άντε ρε παιδιά ακόμα να βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν και τρολλάρεις ευπρόσδεκτο Τέλος πάντων ζήτησα την διαγραφή μου, ελπίζω να γίνει δεκτή. Καλά να περνάτε and keep having fun! Μην δίνεις σημασία βρε φίλε σ αυτά τα άτομα.πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι και παντού. Απο μένα σου λέω να μείνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Το να περιμένει κάποιος σεβασμό σε ένα διαδικτυακό τόπο είναι τουλάχιστον αφελές (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη και φανώ ασεβής). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις