Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 To γράφω και εδώ για να μην υπάρχει δικαιολογία του στυλ "δεν είδα, δεν ήξερα". Μην συνεχίζετε το σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων ούτε στο ΟΟΤ, ούτε μέσω φωτογραφιών/"αστείων" εικόνων. Τυχόν αντιρρήσεις, διευκρινήσεις κτλ. αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον εκ των αρμοδίων συντονιστών. Εναλλακτικά, απευθείας στο διαχειριστή τις όποιες διαφωνίες σας για συντονιστικές ενέργειες. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Θερμή παράκληση, μην στέλνετε αναφορές για αντίστοιχα μηνύματα/φωτό που δημοσιεύτηκαν εδώ και ώρες. Δε θα πάμε πίσω σε 800 μηνύματα να σβήνουμε, για να έχουμε μετά διαμαρτυρίες "αυτό γιατί το αφήσατε και το δικό μου το σβήσατε". Από εδώ και πέρα, τίποτε άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 βραδινη..? ΔΕΝ wurst1.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τι είναι αυτό το ανοσιούργημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το vw επρεπε να ειναι μαζι με το opel. έχω ΒΜW μοντέλο του 94 πιανεται; μπορώ να έχω τόσες γυναίκες δηλαδή; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 έχω ΒΜW μοντέλο του 94 πιανεται; μπορώ να έχω τόσες γυναίκες δηλαδή; Κοίτα για μένα πιάνει, αρκεί να είμαι σε καμια γωνιά άνετος να βλέπω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ρε παίδες, νομίζω είχε αναρτηθεί και εδώ.. ψάχνω μια φώτο που είχε ανεβάσει η Στικούδη (ίσως και άλλη μοντέλα) που ήταν με mirroring και έγραφε κάποιος απο κάτω "κουκλάρες είστε και οι δύο". Την έχει κανείς πρόχειρη? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πως νοιώθω να με κοιτάνε όταν πάω γυμναστήριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 έχω ΒΜW μοντέλο του 94 πιανεται; μπορώ να έχω τόσες γυναίκες δηλαδή; Αν δεν τη βρίσκεις τόσο με τους άντρες , δεν κανεις μια δοκιμή με γυναίκα ;Εμένα μου αρέσουν πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ενταξει ελιωσα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις