alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ναι. το αυτό... πχ εμένα μου λένε όλο "γάτα είσαι" αλλά έχω μια μπάκα να 3
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δηλαδή έπρεπε να έρθω εγώ, μία μέρα μετά για να γράψω: η *nenya* ? Ούτε ένα reference ρε αρκουδέηδες? 5
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ναι... "woman" με κάτι έξτρα... Δε μας χέζει λέω γώ... Δηλαδή έπρεπε να έρθω εγώ, μία μέρα μετά για να γράψω: η *nenya* ? Ούτε ένα reference ρε αρκουδέηδες? Εάν δεν είναι η *nenya* πρέπει να ψαχτεί πάντως γιατί είτε έχει σωσία, ή κάποιος/α ήταν άτακτός 3
thomasG4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δηλαδή έπρεπε να έρθω εγώ, μία μέρα μετά για να γράψω: η *nenya* ? Ούτε ένα reference ρε αρκουδέηδες? Είπα να το γράψω όταν τη πόσταρα, αλλά μετά λέω κάτσε να το αφήσω έτσι να δω το κλασσικό σχόλιο Η συγκεκριμένη είναι φτυστή με τη nenya πάντως 1
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δηλαδή έπρεπε να έρθω εγώ, μία μέρα μετά για να γράψω: η *nenya* ? Ούτε ένα reference ρε αρκουδέηδες? Είπα να το γράψω όταν τη πόσταρα, αλλά μετά λέω κάτσε να το αφήσω έτσι να δω το κλασσικό σχόλιο Η συγκεκριμένη είναι φτυστή με τη nenya πάντως Αλάνια όλοι σας! Με πήρατε χαμπάρι ε! Btw, το santapede το σώζω από τώρα για τις χριστουγενιατικες ευχές μου. 1
Apple fanboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πήξαμε στα repost. Glow in the dark underwear 7
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δηλαδή έπρεπε να έρθω εγώ, μία μέρα μετά για να γράψω: η *nenya* ? Ούτε ένα reference ρε αρκουδέηδες? Είπα να το γράψω όταν τη πόσταρα, αλλά μετά λέω κάτσε να το αφήσω έτσι να δω το κλασσικό σχόλιο Η συγκεκριμένη είναι φτυστή με τη nenya πάντως Ρε σεις, και γω το σκέφτηκα, αλλά ο άλλος έγραψε για "εξαιρετικα c*mglasses" και γω θα τάγκαρα τη νένυα; Τέτοια φοράει και η Νένυα πάντως //Έεφυγα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις