panosno1com Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 party pooper:ναι βασικα τι ειναι αυτο που προεξεχει απ το παντελονι του ?!?!
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 YOLO Παίδες επειδή είμαι αρχάριος με τα του FB(κ μάλλον έτσι θα παραμείνω), αυτές οι φωτός που ποστάρουν αρκετοί σαν celebrities με το logo του guestlist, τι κωλομόδα είναι; Επίσης τα bitstrips; Από πότε το να είσαι ψωνάρα έγινε αρετή; 2
leftis95 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 YOLO χχαχαχαχαχααχαχαχ κλαιω. ας γραψει καποιος το λινκ ρε παιδια για να πεσει τρολλ. βαριεμαι να ψαχνω ολο το γκεστλιστ
evabb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 YOLO ελεος! μονο εμενα μου δινει την επιθυμια να κοψω με μαχαιρι οτι προεξεχει και να γελασω αυταρεσκα και κυνικα με τις κραυγες πονου του; 3
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ελεος! μονο εμενα μου δινει την επιθυμια να κοψω με μαχαιρι οτι προεξεχει και να γελασω αυταρεσκα και κυνικα με τις κραυγες πονου του; Why so serious! Think about cametoes! The same thing. Μπορεί να γίνει νέα μόδα! Δεν υπαρχει ελπιδα Please όταν κάνετε ποστ τέτοια μη μαυρίζετε τα ονόματα... 4
Spiros83 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ελεος! μονο εμενα μου δινει την επιθυμια να κοψω με μαχαιρι οτι προεξεχει και να γελασω αυταρεσκα και κυνικα με τις κραυγες πονου του; Σιγά βε... Why so serious? Απλά αγνόησέ την αν σου ανεβάζει την πίεση. Πάρε παράδειγμα: Not a single fuck was given by the dog 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις