Unabomber Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ποιο ειναι το πρωτο ρε παιδια κ λεω να δω ταινια αποψε? http://www.imdb.com/title/tt1291584/ edit: Με προλαβε ο παοκακιας…. 1
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Απο τις πιο αντιπαθητικές βλακόφατσες και αυτός και ο αδερφός του που νομίζει ότι η μπάντα του είναι οι pink floyd ας πούμε. Μετός. 1
thomasG4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Απο τις πιο αντιπαθητικές βλακόφατσες και αυτός και ο αδερφός του που νομίζει ότι η μπάντα του είναι οι pink floyd ας πούμε. Μετός. Άλλος ένας wonderwall-οχτυπημενος spotted. Ξέρεις έχουν και άλλα κομμάτια. Είναι αποδεδειγμένα μια απο τις καλύτερες μπάντες τις βρετανίας και των 90's και ας μην θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να κρίνεις κάποιος τη μουσική απο τη φάτσα και τα λεγόμενα κάποιου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ο αδερφός του δεν τον άντεξε κι έφυγε από τους Oasis το 2009...
thomasG4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ο αδερφός του δεν τον άντεξε κι έφυγε από τους Oasis το 2009... Και ο Axl Rose ήταν μαλάκας αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι απο τους καλύτερους frontman όλων των εποχών.
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Άλλος ένας wonderwall-οχτυπημενος spotted. Ξέρεις έχουν και άλλα κομμάτια. Είναι αποδεδειγμένα μια απο τις καλύτερες μπάντες τις βρετανίας και των 90's και ας μην θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι. Nice. Σε φαση ''δεν γινεται να εχεις ακουσει κι αλλα τραγουδια των oasis και να μην σου άρεσαν'', οπότε λες, αφου δεν μου άρεσουν ακουσα μονο το wonderwall. Να υπερασπιστώ λοιπόν τον εαυτό μου και να πω ότι υπήρξα και almost fanboy της μπάντας κάποια στιγμή. Στο θέμα μας όμως: Είναι ΓΤΠ. (<- χιουμορ είναι αυτό. Απλα δεν είναι τοσο καλοι όσο νομίζει ο frontman οτι είναι) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και ο Axl Rose ήταν μαλάκας αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι απο τους καλύτερους frontman όλων των εποχών. αυτό μου θυμίζει την ατάκα του πατέρα μου "μα είναι καθηγητής πανεπιστημίου!" και σαν άνθρωπος μπορεί να είναι μλκς/σκατόψυχος/δολοφόνος/παιδόφιλος/κτλπ...
thomasG4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Nice. Σε φαση ''δεν γινεται να εχεις ακουσει κι αλλα τραγουδια των oasis και να μην σου άρεσαν'', οπότε λες, αφου δεν μου άρεσουν ακουσα μονο το wonderwall. Να υπερασπιστώ λοιπόν τον εαυτό μου και να πω ότι υπήρξα και almost fanboy της μπάντας κάποια στιγμή. Στο θέμα μας όμως: Είναι ΓΤΠ. (<- χιουμορ είναι αυτό. Απλα δεν είναι τοσο καλοι όσο νομίζει ο frontman οτι είναι) Λοιπόν για να το κλείσουμε με το offtopic, συμφωνώ ότι μια περίοδο απο τη πολύ κόκα την είχαν δει θεοί. Άσχετα που τη περίοδο 96-97 είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να θεωρούνται οι Beatles της εποχής τους στο UK. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις