LongTom Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 imo ... φυγόκεντρος δύσκολα πιστεύω είναι. Για να είναι αυτό θα πρέπει να κάνουν συνέχεια κύκλους γύρω από ένα νοητό κέντρο σε οποιαδήποτε διεύθυνση (κατά προτίμηση κοντά στην κατακόρυφο), αλλά και πάλι δεν νομίζω πως μπορούν να πετύχουν τέτοια ταχύτητα για να το κάνουν αυτό μες το πεδίο της γης. Αν δεν είναι photoshop λοιπόν, τότε το μόνο που μένει είναι να κάνουν ένα πολύ απότομο κατέβασμα προς την γη (πολλά g) και το νερό αδρανειακά εκείνη τη στιγμή να πηγαίνει προς την άλλη κατεύθυνση. αλλιώς δεν ξέρω Αυτό είναι και μάλιστα είναι ο τρόπος που συνηθίζεται να κάνει γρήγορη/απότομη "βουτιά" το αεροσκάφος γιατί ο πιλότος(και ότι είναι στο αδρανειακό σύστημα του αεροσκάφους) δέχεται θετικά G αντί αρνητικά εάν απλά κατέβαζε το ρύγχος. Τα θετικά g είναι ευκολότερο να τα υπομείνει ο πιλότος από τα αρνητικά. Υπάρχει κάπου θαμμένο σε φωτό και το αντίθετο, να φεύγει η πορτοκαλάδα/νερό προς τα πάνω σε ένα φαινομενικά οριζόντιο αεροσκάφος. 2
CheOnWeb Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Έτσι. Η επιτάχυνση λόγω αδράνειας συμπεριφέρεται το ίδιο με την βαρύτητα. Δεν νομίζω να χρειάζονται πολλά G για λίγο νεράκι!
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Eχεις καιρο να δεις κουμουνιστριες ξεχνα την ελεκα εχει γινει τρελη αναβαθμιση. 2
stavi Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 τα πόδια της κοπέλας είναι αληθινά;;; έχει αλήθεια τόσο τρίχα?
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αν όντως έχει τόση τρίχα kαι ειναι αληθινη η φωτο άνετα εκανα εμετό αν μου έδειχνε τα πόδια της...έλεος πιο πολύ τρίχα και από τα δικά μου έχει Προσωπικά δε μπορω ουτε να φανταστώ την γυναικα με τρίχα..είναι αηδιαστικο...(κατα τα δικά μου γούστα παντα)
tehAllantin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 το σχόλιο που γράφει από πάνω ο πόστερ το είδες; για άλλον το έλεγε; επίσης αν δεις τη φωτο έχει ένα όνομα αντρεας πετρου α για το φωτογράφο το λέει? Ναι, για αυτον τον (για μένα) εμετικό Αντρέα Πέτρου. ΑΝ βλέπεις ινσόμνια μπλα μπλα, ένα έχω να σε πω: ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. τα πόδια της κοπέλας είναι αληθινά;;; έχει αλήθεια τόσο τρίχα? πλέον έχει γίνει και μόδα, σαν το "i need X acceptance". Φεμινάτσιζ κλπ.
Sellers Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ναι, για αυτον τον (για μένα) εμετικό Αντρέα Πέτρου. ΑΝ βλέπεις ινσόμνια μπλα μπλα, ένα έχω να σε πω: ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. πλέον έχει γίνει και μόδα, σαν το "i need X acceptance". Φεμινάτσιζ κλπ. 14
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Με τον Αντρέα Πέτρου τι παιζει; Γιατί βλέπω πολλους να τον κραζουν; Τι ρολο βαραει;
stavi Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ναι, για αυτον τον (για μένα) εμετικό Αντρέα Πέτρου. ΑΝ βλέπεις ινσόμνια μπλα μπλα, ένα έχω να σε πω: ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. πλέον έχει γίνει και μόδα, σαν το "i need X acceptance". Φεμινάτσιζ κλπ. τι έχει κάνει ρε παιδί; Με τον Αντρέα Πέτρου τι παιζει; Γιατί βλέπω πολλους να τον κραζουν; Τι ρολο βαραει; κοτσάρει παντού το όνομά του μάλλον; το ψώνιο;! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις