Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Αδικία πάντως για αυτους που δεν πήραν αγιο στιλό και απλά διαβάσαν.

φαντάσου ομως και αυτούς που πηραν το στιλό και διάβασαν κιολλας. κατευθείαν για phD στο ΜΙΤ.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον έχω πετύχει στο fb καμια δυο φορές. Ο τύπος είναι τόσο καραγκιόζης που με κάνει να πιστεύω πως είναι ο μέντορας του david(του ένα κ μοναδικου φυσικά..)

11229369_10204226590731432_3065032249506

• Like 4

κάτσε μπερδευτηκα.... 

πως γίνεται αυτό αφου είναι ανάποδα; δε θα πρεπε... δεν ξέρω, δεν ξέρω, μπερδευτηκα, για πέστε?

αν μας γυρνούσαν ανάποδα 

ναι ρε δε γινεται αυτο

Τον έχω πετύχει στο fb καμια δυο φορές. Ο τύπος είναι τόσο καραγκιόζης που με κάνει να πιστεύω πως είναι ο μέντορας του david(του ένα κ μοναδικου φυσικά..)

11229369_10204226590731432_3065032249506

τι εννοείς; άντρας είναι;

Καρκινου του μαστου ειχε η εν λογω, τι αντρας;

Αυτο σου λεει εδωσε μαχη και ας τα εχασε...

το σχόλιο που γράφει από πάνω ο πόστερ το είδες;

για άλλον το έλεγε; επίσης αν δεις τη φωτο έχει ένα όνομα αντρεας πετρου

α για το φωτογράφο το λέει?

11218489_967255783319565_134520118937507

Πώς λεγόταν το free internet τότε ?   Xtreme ? με τη μπάρα και τις διαφημίσεις !!!! ΟΜΠΩΩΩΩ  ,μέχρι και scriptaki για να κρύβουμε τη μπάρα είχε βγει. Έχει κανείς κανα screenshot απο τότε ? 

• Like 1

Ναι αδερφέ το xtreme ήταν...

Και φωτογραφία είχε ανεβάσει κάποιος, αν δεν κάνω λάθος, σε ένα θέμα για όσους γεννήθηκαν πριν τον τάδε χρόνο.

Νομίζω ε...

κάτσε μπερδευτηκα.... 

πως γίνεται αυτό αφου είναι ανάποδα; δε θα πρεπε... δεν ξέρω, δεν ξέρω, μπερδευτηκα, για πέστε?

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%85%CE%B3%CF%8C%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7

imo ... φυγόκεντρος δύσκολα πιστεύω είναι. Για να είναι αυτό θα πρέπει να κάνουν συνέχεια  κύκλους γύρω από ένα νοητό κέντρο σε οποιαδήποτε διεύθυνση (κατά προτίμηση κοντά στην κατακόρυφο), αλλά και πάλι δεν νομίζω πως μπορούν να πετύχουν τέτοια ταχύτητα για να το κάνουν αυτό μες το πεδίο της γης.  Αν δεν είναι photoshop λοιπόν, τότε το μόνο που μένει είναι να κάνουν ένα πολύ απότομο κατέβασμα προς την γη (πολλά g) και το νερό αδρανειακά εκείνη τη στιγμή να πηγαίνει προς την άλλη κατεύθυνση. αλλιώς δεν ξέρω  :huh:

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...