Sellers Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άμα είχε διαβάσει ο μηχανοδηγός ανέκδοτο σου όχι μόνο θα σε πατούσε αλλά θα καλούσε και όλο το σωματείο με τους καρβουνιάρηδες Ξέρεις... έχω και αισθήματα... δεν ειμαι απλά ενα κομμάτι καλογυμνασμένο κρέας. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Olivia Wilde Να ταν τα νιάτα 2 φορές...και τα μαλλιά για πάντα μαύρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εσύ! Εγώ έχω τσακίσει μία πεζή με τη μηχανή στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου. Εγώ δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ελα ας το παραδεχτούμε, οι ποδηλάτες είναι οι βίγκαν των ΜΜΜ. Και το δηλώνω σαν ποδηλάτης, που το επόμενο μου achievement μετά το χθεσινό που σταμάτησα τρένο για να περάσω τις ράγες, είναι να κόψω αεροπλάνο στην απογείωση. :blink: Dafuk?? Δόσε info λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Q5ZuvmyQ_p4 So true... (το ξέρω, επαναλαμβάνομαι) Γιατί δεν έχω δει ποτέ πεζό να περπατάει στην αριστερή λωρίδα λεωφόρου. So true... (το ξέρω, επαναλαμβάνομαι). Πρέπει να είστε από μια πλευρά να δείτε τι μπινελίκι τρώνε όσοι έρχονται μαζί μου ποδηλασίες και παραβιάζουν κόκκινα/stop κτλ. E, 1-2 φορές ακούνε τον εξάψαλμο, μετά ή δεν το κάνουν ξανά ή σταματάνε να έρχονται με την παρέα που πηγαίνουμε (= πάνε και "σκοτώνονται" μόνοι τους, άει σιχτίρ πια!). Ξέρεις... έχω και αισθήματα... δεν ειμαι απλά ενα κομμάτι καλογυμνασμένο κρέας. Αισθήματα έχεις σίγουρα, για αυτό το "καλογυμνασμένο" δεν βάζω το ποδήλατό μου στη φωτιά...! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szax Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 :blink: Dafuk?? Δόσε info λέμε. http://www.newsbeast.gr/world/arthro/821379/paraligo-moiraio-tet-a-tet-epipolaiou-podilati-me-treno-/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 το τερματισε ο μαστορας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Warning: Έχει ένα γκιφάκι, για όσους είναι σε κινητό. (και είμαι άσχετος για το πόσο μεγάλο είναι) Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από Miracle Worker 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 το τερματισε ο μαστορας Θυμαμαι γυρω στο 2004 ειχε βρει ο πατερας μου εναν που "ηξερε" απο υπολογιστες.. Επαιρνε 100€ για το φορματ αλλα απεφευγε να το κανει γιατι ελεγε οτι φορματ κανουν αυτοι που "δεν ξερουν"! Αυτος λοιπον που "ηξερε" επαιρνε 40€ την ωρα για να "επισκευασει" τον υπολογιστη χωρις να κανει φορματ και να χασουμε τα αρχεια μας.. Απ'οσο θυμαμαι, αυτο που εκανε ηταν οτι απεγκαθηστουσε ολα τα προγραμματα, εγκαθηστουσε ενα ρωσικο anti virus, το οποιο νομιζω οτι απλως καθαριζε μονο την registry, μετα τα εγκαθιστουσε παλι, επαιρνε κανα 200αρι και εφευγε.. Το αλλο Σαββατο παλι τα ιδια.. 1000 φορες να παιρναμε ενα Special απο τον παλικαρο της φωτογραφιας δηλαδη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Warning: Έχει ένα γκιφάκι, για όσους είναι σε κινητό. (και όμως άσχετος για το πόσο μεγάλο είναι) Αν δεν ήταν μοντάζ ο αέρας από το τρένο θα τον είχε στείλει να μαζεύει ραδίκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ATT00001.jpg Titter; Δεν βγάζω νόημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις