Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άμα είχε διαβάσει ο μηχανοδηγός ανέκδοτο σου όχι μόνο θα σε πατούσε αλλά θα καλούσε και όλο το σωματείο με τους καρβουνιάρηδες 

Ξέρεις... έχω και αισθήματα... δεν ειμαι απλά ενα κομμάτι καλογυμνασμένο κρέας.

• Like 15
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Ελα ας το παραδεχτούμε, οι ποδηλάτες είναι οι βίγκαν των ΜΜΜ. Και το δηλώνω σαν ποδηλάτης, που το επόμενο μου achievement μετά το χθεσινό που σταμάτησα τρένο για να περάσω τις ράγες, είναι να κόψω αεροπλάνο στην απογείωση.

:blink: :blink: :blink: Dafuk?? Δόσε info λέμε.

So true... (το ξέρω, επαναλαμβάνομαι)

Γιατί δεν έχω δει ποτέ πεζό να περπατάει στην αριστερή λωρίδα λεωφόρου.

So true... (το ξέρω, επαναλαμβάνομαι). Πρέπει να είστε από μια πλευρά να δείτε τι μπινελίκι τρώνε όσοι έρχονται μαζί μου ποδηλασίες και παραβιάζουν κόκκινα/stop κτλ. E, 1-2 φορές ακούνε τον εξάψαλμο, μετά ή δεν το κάνουν ξανά ή σταματάνε να έρχονται με την παρέα που πηγαίνουμε (= πάνε και "σκοτώνονται" μόνοι τους, άει σιχτίρ πια!).

Ξέρεις... έχω και αισθήματα... δεν ειμαι απλά ενα κομμάτι καλογυμνασμένο κρέας.

Αισθήματα έχεις σίγουρα, για αυτό το "καλογυμνασμένο" δεν βάζω το ποδήλατό μου στη φωτιά...! :-D

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Warning: Έχει ένα γκιφάκι, για όσους είναι σε κινητό. (και είμαι άσχετος για το πόσο μεγάλο είναι)

pN6Mmq.gif

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 7

το τερματισε ο μαστορας

Θυμαμαι γυρω στο 2004 ειχε βρει ο πατερας μου εναν που "ηξερε" απο υπολογιστες..

Επαιρνε 100€ για το φορματ αλλα απεφευγε να το κανει γιατι ελεγε οτι φορματ κανουν αυτοι που "δεν ξερουν"! Αυτος λοιπον που "ηξερε" επαιρνε 40€ την ωρα για να "επισκευασει" τον υπολογιστη χωρις να κανει φορματ και να χασουμε τα αρχεια μας..

Απ'οσο θυμαμαι, αυτο που εκανε ηταν οτι απεγκαθηστουσε ολα τα προγραμματα, εγκαθηστουσε ενα ρωσικο anti virus, το οποιο νομιζω οτι απλως καθαριζε μονο την registry, μετα τα εγκαθιστουσε παλι, επαιρνε κανα 200αρι και εφευγε..

Το αλλο Σαββατο παλι τα ιδια..

1000 φορες να παιρναμε ενα Special απο τον παλικαρο της φωτογραφιας δηλαδη..

Warning: Έχει ένα γκιφάκι, για όσους είναι σε κινητό. (και όμως άσχετος για το πόσο μεγάλο είναι)

pN6Mmq.gif

Αν δεν ήταν μοντάζ ο αέρας από το τρένο θα τον είχε στείλει να μαζεύει ραδίκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...