Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Fu**** beautiful O τυπας το εχει.... http://takeishingo.com/gallery/index.shtml Εχει πολυ stuff μεσα. 3
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Όντως και στον άνω Κορυδαλλό έχει μεγάλη κλίση. Από Νεάπολη δεν έχει τύχει να περάσω. ανεβαινα πριν λιγες μερες μια ανηφορα στον Κορυδαλλο με το αμαξι και ασυναισθητα εγερνα το σωμα μου προς τα εμπρος μη σηκωθει το αμαξι σουζα για αναποδη κολοτουμπα. 2
discoboyminimal Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ετσι ακριβως ειχε ο αδερφος μου ενα xperia..του το φαγε ο σκυλος λεει... ποιος ξερει τι μαλακιες εκανε παλι..
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Πηγαινε το στο σερβις, αμα εχεις ακομα εγγυηση να το φτιαξουν. 2
onty Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι πηγαινε στο πλαισιο που ειναι ευκολοι στην εξυπηρετηση επιστροφων. . Η φωτο με την ανθησμενη κερασια δεν υπαρχει σε μεγαλη αναλυση;
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ανεβαινα πριν λιγες μερες μια ανηφορα στον Κορυδαλλο με το αμαξι και ασυναισθητα εγερνα το σωμα μου προς τα εμπρος μη σηκωθει το αμαξι σουζα για αναποδη κολοτουμπα. πως φαινεται ο εντουρας ο κωλοπετσωμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις