Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 To εχω αναβασει ξανα αυτο? Το βρηκα σε ενα περιπτερο στο Θησειο, πιο πισω ειχε και κατι Transformers knock off, Conversion νομιζω τα ελεγε. 6
badweed Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 To εχω αναβασει ξανα αυτο? Το βρηκα σε ενα περιπτερο στο Θησειο, πιο πισω ειχε και κατι Transformers knock off, Conversion νομιζω τα ελεγε. fake.jpg απλα , ειναι transformer 2
Δημοφιλής ανάρτηση andreapaog328 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 30
jek20 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ^ To droneακι είναι το Syma X5C-1 και κάνει περίπου 30$ για όποιους ενδιαφέρονται. 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Προτιμώ να προσλάβω μερικούς Space Marines, έναν να αλλάζει την λάμπα και τους υπόλοιπους να δοξάζουν τον αυτοκράτορα... 7
Tmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Earthquake in Italy filmed in open field: http://i.imgur.com/NGHDMsv.gifv 4
opera Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Και κάνεις λάθος και στην πρόσθεση και βάζεις το αφεντικό σου μέσα και γίνεσαι άνεργο γκαρσόνι Στρογγυλοποίηση και ορθή πολιτική για να ξανάρθουν οι πελάτες λέγεται και όχι λάθος.
badweed Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Στρογγυλοποίηση και ορθή πολιτική για να ξανάρθουν οι πελάτες λέγεται και όχι λάθος. δεν ξερω αλλα ενα τετοιο γραψιμο σε λογαριασμο που δεν ξερω τι περιγραφει αλλα οι πραξεις ειναι φαινομενικα προς οφελος μου , μου προκαλει υποψιες .θα μπορουσε βεβαια να ειναι και ο προσδιορισμος του αδιαφορου μαγαζατορα , αλλα αυτο θα κραταγε λιγο , μεχρι να κλεισει το μαγαζι . οποτε θα ημουν προς το καχυποπτος και θα ψαχνομουν για μικρες αμυχες απο το ευλαβικο γδαρσιμο.
sargio01 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ρε φίλε αυτό το άβατάρ σου όταν ποστάρεις αστείο σχόλιο.... :lol: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις