Highlander Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν και συνήθως δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, δικό σας: 8
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν αντέχω άλλες έντονες συγκινήσεις για σήμερα. 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτό με τους μασούτηδες, lidl, βασιλόπουλους, carrefour χούλιγκανς μπορείτε να μου το εξηγήσετε; Είναι κάποιο αστείο ή όντως υπάρχουν τόσο καμμένοι άνθρωποι; Και τόσα προφίλ στο φέισμπουκ; Μήπως είναι ένα άτομο που τα γράφει όλα αυτά;
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό θεωρείται αστείο? Πολύ μάγκας ο τύπος, πάντως. Ελπίζω να το έστειλε σε πολλούς το screenshot για να δει όλη η Ελλάδα πόσο μάγκας είναι. Υ.Γ.Έχουμε γεμίσει παιδάκια που βρίζουν και το παίζουν μάγκες πίσω από μια οθόνη... 3
gon1332 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αν κρίνω από την ποιότητα της εικόνας, το έχουν δει και όλοι οι έλληνες του εξωτερικού. 1
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό θεωρείται αστείο? Πολύ μάγκας ο τύπος, πάντως. Ελπίζω να το έστειλε σε πολλούς το screenshot για να δει όλη η Ελλάδα πόσο μάγκας είναι. Υ.Γ.Έχουμε γεμίσει παιδάκια που βρίζουν και το παίζουν μάγκες πίσω από μια οθόνη... ολως τυχαίως σημερα ειχε live stream o jack lope (ενας μικρος youtuber με 1300kati subs.) τελικα εκανες ενας φιλος του stream για αυτον. σήμερα η cyta ειπε να του ρίξει ακυρο, ε δεν αρχιζεις τα μπινελικια εκει; οταν εχεις στησει τοσο κοσμο; φυσικα το προβλημα δεν ηταν της cyta, αλλα του οτε, ο τυπας βγηκε εξω να ψαξει για καφετερια με internet (δεν ειχε internet kafe εκει) και αυτοι ειχανε προβλημα. εγω σημερα ειχα 4 dc, το βραδυ που θα βαλω να ανεβει βιντεο παλι δεν θα ανεβει ποτε γιατι πιεζεται πολυ η συνδεση και λεει να πεσει. και τι κανει η wind για αυτο; μου στελνουν ΑΛΛΟ ΡΟΥΤΕΡ 7 φορες. (ασχετα που εγω εχω δικο μου) έριξα λιγη χωλή και ησύχασα οριστε τα καταφέρατε, παλι βγηκα off topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις