Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Αυτό με τους μασούτηδες, lidl, βασιλόπουλους, carrefour χούλιγκανς μπορείτε να μου το εξηγήσετε;

Είναι κάποιο αστείο ή όντως υπάρχουν τόσο καμμένοι άνθρωποι; Και τόσα προφίλ στο φέισμπουκ; Μήπως είναι ένα άτομο που τα γράφει όλα αυτά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό θεωρείται αστείο?

Πολύ μάγκας ο τύπος, πάντως.

Ελπίζω να το έστειλε σε πολλούς το screenshot για να δει όλη η Ελλάδα πόσο μάγκας είναι.

Υ.Γ.Έχουμε γεμίσει παιδάκια που βρίζουν και το παίζουν μάγκες πίσω από μια οθόνη...

• Like 3

Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό θεωρείται αστείο?

Πολύ μάγκας ο τύπος, πάντως.

Ελπίζω να το έστειλε σε πολλούς το screenshot για να δει όλη η Ελλάδα πόσο μάγκας είναι.

Υ.Γ.Έχουμε γεμίσει παιδάκια που βρίζουν και το παίζουν μάγκες πίσω από μια οθόνη...

ολως τυχαίως σημερα ειχε live stream o jack lope (ενας μικρος youtuber με 1300kati subs.) τελικα εκανες ενας φιλος του stream για αυτον.

σήμερα η cyta ειπε να του ρίξει ακυρο, ε δεν αρχιζεις τα μπινελικια εκει; οταν εχεις στησει τοσο κοσμο;

φυσικα το προβλημα δεν ηταν της cyta, αλλα του οτε, ο τυπας βγηκε εξω να ψαξει για καφετερια με internet (δεν ειχε internet kafe εκει) και αυτοι ειχανε προβλημα.

εγω σημερα ειχα 4 dc, το βραδυ που θα βαλω να ανεβει βιντεο παλι δεν θα ανεβει ποτε γιατι πιεζεται πολυ η συνδεση και λεει να πεσει. και τι κανει η wind για αυτο; μου στελνουν ΑΛΛΟ ΡΟΥΤΕΡ 7 φορες. (ασχετα που εγω εχω δικο μου)

έριξα λιγη χωλή και ησύχασα :mellow:

οριστε τα καταφέρατε, παλι βγηκα off topic

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...