Vapir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 shhhhh... GWX control panel 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν και συνήθως δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, δικό σας: 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ποιός Σκλαβενίτης Hools εδώ; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν αντέχω άλλες έντονες συγκινήσεις για σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτό με τους μασούτηδες, lidl, βασιλόπουλους, carrefour χούλιγκανς μπορείτε να μου το εξηγήσετε; Είναι κάποιο αστείο ή όντως υπάρχουν τόσο καμμένοι άνθρωποι; Και τόσα προφίλ στο φέισμπουκ; Μήπως είναι ένα άτομο που τα γράφει όλα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν ειμαι εγω αυτος 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό θεωρείται αστείο? Πολύ μάγκας ο τύπος, πάντως. Ελπίζω να το έστειλε σε πολλούς το screenshot για να δει όλη η Ελλάδα πόσο μάγκας είναι. Υ.Γ.Έχουμε γεμίσει παιδάκια που βρίζουν και το παίζουν μάγκες πίσω από μια οθόνη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αν κρίνω από την ποιότητα της εικόνας, το έχουν δει και όλοι οι έλληνες του εξωτερικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό θεωρείται αστείο? Πολύ μάγκας ο τύπος, πάντως. Ελπίζω να το έστειλε σε πολλούς το screenshot για να δει όλη η Ελλάδα πόσο μάγκας είναι. Υ.Γ.Έχουμε γεμίσει παιδάκια που βρίζουν και το παίζουν μάγκες πίσω από μια οθόνη... ολως τυχαίως σημερα ειχε live stream o jack lope (ενας μικρος youtuber με 1300kati subs.) τελικα εκανες ενας φιλος του stream για αυτον. σήμερα η cyta ειπε να του ρίξει ακυρο, ε δεν αρχιζεις τα μπινελικια εκει; οταν εχεις στησει τοσο κοσμο; φυσικα το προβλημα δεν ηταν της cyta, αλλα του οτε, ο τυπας βγηκε εξω να ψαξει για καφετερια με internet (δεν ειχε internet kafe εκει) και αυτοι ειχανε προβλημα. εγω σημερα ειχα 4 dc, το βραδυ που θα βαλω να ανεβει βιντεο παλι δεν θα ανεβει ποτε γιατι πιεζεται πολυ η συνδεση και λεει να πεσει. και τι κανει η wind για αυτο; μου στελνουν ΑΛΛΟ ΡΟΥΤΕΡ 7 φορες. (ασχετα που εγω εχω δικο μου) έριξα λιγη χωλή και ησύχασα οριστε τα καταφέρατε, παλι βγηκα off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ασανσόρια Πηγή + πληροφορίες για το καθένα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις