pooksieboo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Αφού έχεις custom rom τότε τι σκας; Τώρα όσον αφορά το One ως κάτοχος μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημενος. Η ταχύτητα του είναι απίστευτη. Καμια σχέση πχ με το s3 που είχα. Η οθόνη του είναι πολύ καλή, για μένα η καλύτερη της αγοράς. Καλύτερη από το g2 γιατί έχει πιστότητα στα χρώματα ενώ στο g2 καρτουνιζουν. Αλλά αυτό που ερωτευτηκα ήταν τα ηχεία. Επιτέλους σπίτι μπορώ να ακούω τραγούδια και να βλέπω ταινίες σαν άνθρωπος και όχι με το ηχειακι των Galaxy Για να λεμε την αληθεια το Note 2 εχει δυνατο και καλο ηχειο(οχι οπως το One αλλα καλο) Απο εκει και περα οπως ειπα μαλλον θα μου φανουν λιγες οι ιντσες οποτε θα το σκεφτω καλα
Calexako Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν είχα ποτέ το Note 2 . Το τελευταίο διάστημα έχω αλλάξει λόγω επαγγέλματος πο high end κινητά τα S3, Sony Z1, Nokia 1020 και G2 και HTC One και έχω καταλήξει ότι το One ανάμεσα στα Android είναι ο μεγάλος νικητής για μένα. Η εφαρμογή του android σε αυτό το κινητό είναι απλά άψογη. Τεράστια διαφορά τα Sense 5 και 5.5 από το 4. Τέτοια που δεν την πίστευα. Αντίθετα το G2 χωλαίνει για μένα σε αυτόν τον τομέα. Το skin του είναι πολύ άτσαλο και για μένα κακογραμμένο.
pooksieboo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν είχα ποτέ το Note 2 . Το τελευταίο διάστημα έχω αλλάξει λόγω επαγγέλματος πο high end κινητά τα S3, Sony Z1, Nokia 1020 και G2 και HTC One και έχω καταλήξει ότι το One ανάμεσα στα Android είναι ο μεγάλος νικητής για μένα. Η εφαρμογή του android σε αυτό το κινητό είναι απλά άψογη. Τεράστια διαφορά τα Sense 5 και 5.5 από το 4. Τέτοια που δεν την πίστευα. Αντίθετα το G2 χωλαίνει για μένα σε αυτόν τον τομέα. Το skin του είναι πολύ άτσαλο και για μένα κακογραμμένο. Να ξερεις οτι το S3 δεν ειναι και πολυ καλη εμπειρια android καμια σχεση με το Note Απλα ητανε ρε παιδια αυτο το μπουμ που μου εκανε το Note και το αγορασα.Ειδα διπλα διπλα και τα Z,Nexus 4 κτλ αλλα κανενα δεν μου εκανε αυτο το κλικ.Τωρα οπως ειπα δυστυχως δεν μπορεσα να δω το One απο κοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα