Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε χρειάζεται κανείς το spen, 100% htc one! Ουσιαστικά, μόνο η αυτονομία του Note θα μου έλειπε.

Spen χρησιμοποιω πολυ σπανια

Με τιποτα. note2>htc one

Να ελεγες και για ποιους λογους το πιστευεις θα ημουν ευγνομων

Δημοσ.

Ε τότε ας κλειδωθεί το θέμα. Htc one.

Απο θεμα οθονης και καμερας πως ειναι το One φιλε μου?Γιατι με το Note2 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος

Δημοσ.

η οθόνη του Οne συναγωνίζεται ακόμα και αυτή του lg g2 που ειναι από τις τοπ. Καμερα το note εχει καλυτερη στα τοπία κατα τ άλλα για φωτογραφική κινητου αυτη του one μια χαρά ειναι. σφαιράτη με ωραία features. επισης τώρα με τη 4.3 και το sense 5.5 το κινητό ειναι ακόμα πιο ολοκληρωμένο. σφαιράτο οπως πάντα. μονο με στοκ android συγκρινεται η εμπειρία χρήσης που προσφέρει το one. αν δεν εχεις θέμα με τη μικρότερη οθόνη αξίζει με το παραπάνω

Δημοσ.

Πολύ καλύτερη οθόνη το Htc one, λίγο χειρότερη κάμερα. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δεις από κοντά.

Δυστυχως στα καταστηματα στην περιοχη μου δεν υπαρχει πουθενα. Ακουγοντας βεβαια ολα αυτα μαλλον θα προβω στην ανταλλαγη. Το μονο που κολλαω ειναι για τις 4.7". Αν θα ειναι αρκετες. Καλα θα ηταν οπως ειπες να το δω απο κοντα

Δημοσ.

Καταρχην θα σου φανει καπως κατεβαινοντας σε ιντσες.

Σε λιγο παιρνει και το note 2 την 4.3, αν και εγω ειμαι της γνωμης οτι και να παρεις να βαλεις custom για να εχεις ακομα περισσοτερες δυνατοτητες. Η καλυτερη αυτονομια που υπαρχει σε smartphone, το μονο που εχω πιασει και εχω δει και απο αλλους 8-9 ωρες οθονη.

Τεραστιο μειον για εμενα το οτι δεν εχει ext sd. Εχω το note 2 με 16 + 64 ext και εχω περιπου ακομα 15 gb. 

Προσωπικα amoled > lcd.

Δημοσ.

Ήμουν μεταξύ να αγοράσω galaxy s4, htc one και note 2...... Τελικά διάλεξα το note 2 για 3 βασικούς λόγους: Πρώτον και κυριότερον για την οθόνη του μιλάμε για μία 5,5 ιντσών amoled οθόνη, δεύτερον για την μπαταρία του μιλάμε για μια απ τις καλύτερες μπαταρίες που υπάρχουν σε κινητά και τρίτον αν και είναι ενός χρόνου είναι ένα απ τα λίγα τελείως απροβλημάτιστα κινητά που τρέχουν τέλεια το Android σαν να είναι nexus. Πλέον ένα είναι το σίγουρο δεν μπορώ να πάρω ξανά κινητό κάτω απο 5,5 ίντσες με τίποτα όμως !

Δημοσ.

Custom Rom εχω ηδη.Δεν θα μπορουσα να κατσω σε στοκ μετα τα πειραματα που εκανα στο προηγουμενο τηλεφωνο :P αλλα ουτε να περιμενω τη σαμμυ να μου δωσει την 4.3.Το προβλημα μου δεν ειναι με το Note.Η συσκευη με εχει αφησει ικανοποιημενο αλλα εχω φαει πολυ ξενερα με τη samsung τελευταια και ειδικα μετα απο αυτο

http://www.greeceandroid.gr/device/1043-android-4-3-update-s3-note-2-delayed

Γι'αυτο σκεφτομουν να παω σε αλλη εταιρια και καποιο παρομοιο κινητο

Δημοσ.

Custom Rom εχω ηδη.Δεν θα μπορουσα να κατσω σε στοκ μετα τα πειραματα που εκανα στο προηγουμενο τηλεφωνο :P αλλα ουτε να περιμενω τη σαμμυ να μου δωσει την 4.3.Το προβλημα μου δεν ειναι με το Note.Η συσκευη με εχει αφησει ικανοποιημενο αλλα εχω φαει πολυ ξενερα με τη samsung τελευταια και ειδικα μετα απο αυτο

http://www.greeceandroid.gr/device/1043-android-4-3-update-s3-note-2-delayed

Γι'αυτο σκεφτομουν να παω σε αλλη εταιρια και καποιο παρομοιο κινητο

Ξενερα γιατι? Επειδη το καθυστερησε λογω bugs? 

Δημοσ.

Αφού έχεις custom rom τότε τι σκας;

Τώρα όσον αφορά το One ως κάτοχος μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημενος. Η ταχύτητα του είναι απίστευτη. Καμια σχέση πχ με το s3 που είχα.

Η οθόνη του είναι πολύ καλή, για μένα η καλύτερη της αγοράς. Καλύτερη από το g2 γιατί έχει πιστότητα στα χρώματα ενώ στο g2 καρτουνιζουν.

Αλλά αυτό που ερωτευτηκα ήταν τα ηχεία. Επιτέλους σπίτι μπορώ να ακούω τραγούδια και να βλέπω ταινίες σαν άνθρωπος και όχι με το ηχειακι των Galaxy

Δημοσ.

super lcd 3>>>>>amoled(note 2), super amoled(gs4). δεκτο για την αυτονομια του note αλλα η 4.3 στο gs3 οπως βγηκε ετσι την αποσυρανε γιατί είχε τα μαυρα της τα χαλια. ποιος σου εγγυαται οτι η 4.3 στο note 2 θα ειναι καλυτερη; θα μου πεις βαζεις custom και μπλα μπλα αλλα δεν ειναι εκει το θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...