Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς βρίσκομαι σε απόγνωση. Σήμερα αγόρασα μία μητρική Asus P8Z77-V Deluxe, την καλύτερη της Asus για όσους ξέρουν και ενώ έχω συνδέσει πάρα πολλά μηχανήματα έγινε η στραβή και στράβωσαν κάποια pin της μητρικής με αποτέλεσμα η μητρική να μην δουλεύει... Βρίσκομαι σε απόγνωση γιατί μιλάμε για προιον που κοστίζει 260 ευρώ και δεν προλάβα καν να την χαρώ... Με όλα τα παρελκόμενα της φυσικά αφού είναι καινούρια στο κουτί της. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει είτε να την επισκευάσουμε είτε να γνωρίζει αν αλλάζει το socket όλο της μητρικής ας μου στείλει. Η μητρική πωλείται στα 100 ευρώ αν γνωρίζει κάποιος να την φτιάξει, είναι δώρο... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΑΙΔΕΣ

Δημοσ.

Βγαλε μια φωτο να δούμε το εύρος της ζημιάς. Αμα εχεις υπομονη και σταθερο χερι φτιαχνεται.. Σοκετ οχι δεν αλλαζει

Δημοσ.

Και φυσικα οχι μονο δεν ειναι η καλυτερη αλλα ειναι και προηγουμενο σοκετ (1155)...τι της εβαλες πανω και που στραβωσε?

Δημοσ.

Η καλύτερη Ζ77 εννοώ... Στράβωσαν αρκετά... Δεν ξέρω αν έρχεται... Με την ψύκτρα πιέστηκε κ στράβωσε...

Δημοσ.

Corsair A70. Μπαίνει από κάτω από την μητρική μια μαλακία η οποία δεν κουμπώνει καλά κ προσπαθούσα να το τραβήξω προς τα πάνω γιατί βυθιζόταν και δεν μπορούσε να φτάσει τις εγκοπές της ψύκτρα και το πίεζα. Στράβωσαν πολύ εύκολα πάντως, απορώ... Ο επεξεργαστής είχε ασφαλίσει κανονικά στο socket το βάζω ν ανοίξει δν άνοιγε κ όταν έβγαλα τον επεξεργαστή αντίκρυσα το θέαμα...

Δημοσ.

Σε 775 που έβαλα την α70 δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα. Ατυχος. Προσπάθησε να ισιώσεις τα πινς και στειλτην για rma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...