Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Λοιπόν μετά από 3(4?) χρονια με το X10 mini θέλω να το αλλάξω.Θα ήθελα να μου προτείνεται την top επιλογή smartphone με τα παρακάτω όμως κριτήρια

1)Θα ήθελα ιδανικά ίντσες μέχρι 4.2 .Αν δεν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές μέχρι εκεί μπορώ να ανέβω(δυστυχώς) μέχρι 4.5

2)Δεν θέλω Apple, όλες οι άλλες εταιρίες μου κάνουν (με συμπάθεια προς sony)
3)Θα προτιμούσα windows phone αλλα ,εκτος και αν κάποιος ξέρει ότι το store αναμένεται σύντομα να φτάσει υψηλά επίπεδα, θα πάμε μάλλον σε android
4)Μην κολλήσετε στην τιμή.Δώστε :P

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Lumia 925 μονο αυτο βλεπω σε αυτα που ζητας και να αξιζει.

Εχω 2 συμβουλες να σου δωσω.Αλλαζω συχνα κινητα.

1. Αν το προβλημα σου με το μεγεθος της οθονης ειναι τοσο σοβαρο μηπως πρεπει να ξανασκεφτεις για το iphone;Για μενα παρε iphone δεν υπαρχει καλυτερο σε αυτες τις inches ειδικα.

2. Μην σε φοβιζει η μεγαλη οθονη εγω πηγα απο iphone σε σ4 και το συνηθισα απο την πρωτη μερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Λοιπόν μετά από 3(4?) χρονια με το X10 mini θέλω να το αλλάξω.Θα ήθελα να μου προτείνεται την top επιλογή smartphone με τα παρακάτω όμως κριτήρια

1)Θα ήθελα ιδανικά ίντσες μέχρι 4.2 .Αν δεν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές μέχρι εκεί μπορώ να ανέβω(δυστυχώς) μέχρι 4.5

3)Θα προτιμούσα windows phone αλλα ,εκτος και αν κάποιος ξέρει ότι το store αναμένεται σύντομα να φτάσει υψηλά επίπεδα, θα πάμε μάλλον σε android

Ευχαριστώ!

απο sony που θές για οθόνη μέχρι 4.2 είναι το xperia L με 4.3 που στα 190 ευρώ δεν έχει αντίπαλο και θεωρείται και vfm αγορά . Αν παίζεις παιχνίδια τότε πας στο Sp με 4.6

Δημοσ.

@Hypher  

Από όσο έχω τσεκάρει το iphone παίζει μονο του στην κατηγορια μέχρι 4.2. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω Apple και λόγο iOS αλλα και επειδή προσωπικά είμαι πολύ κατά της τιμολογιακής πολιτικής τους.

Εδώ καλο θα ήταν να προσθέσω (κάτι που έπρεπε να το είχα γράψει εξ αρχής) ότι γενικός η χρήση που θα του κάνω είναι η βασική.Δηλ τηλεφωνα,internet, 5-6 εφαρμογές που χρησιμοποιώ και άντε κάνα δυο παιχνιδάκια. Θεωρητικά με οποιοδήποτε κάνω την δουλειά μου όμως εφόσον εγώ τα κινητά τα κρατάω ως και 5 χρονια θέλω να πάρω κάτι top και όσο αντέξει.

Μεγάλες οθόνες δεν πολύ θέλω γιατί μου φαίνονται τεράστια και ολίγον τι παντόφλες.Μου την δίνει και λίγο η φάση που ενώ πριν μερικά χρονια αν είχες κινητό μεγάλο (που σε σύγκριση με τα τωρινά θα ήταν μικρό) σου έλεγαν "που πας με την παντόφλα" και τώρα σχεδόν όλοι έχουν 5+ . Έτσι για να πω και τον προβληματισμό μου :P

Όπως ειπα και πριν αν δεν βρεθεί τίποτα αξιολογο μεχρι 4.2 θα το σκεφτω και για παραπάνω αλλά να ειναι top.

Οπότε παρακαλώ συνεχίστε να μου προτείνετε...και μην κοιτάτε τιμη :)

Δημοσ.

@Hypher  

Από όσο έχω τσεκάρει το iphone παίζει μονο του στην κατηγορια μέχρι 4.2. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω Apple και λόγο iOS αλλα και επειδή προσωπικά είμαι πολύ κατά της τιμολογιακής πολιτικής τους.

Εδώ καλο θα ήταν να προσθέσω (κάτι που έπρεπε να το είχα γράψει εξ αρχής) ότι γενικός η χρήση που θα του κάνω είναι η βασική.Δηλ τηλεφωνα,internet, 5-6 εφαρμογές που χρησιμοποιώ και άντε κάνα δυο παιχνιδάκια. 

Αρα δεν έχεις και τοση αναγκη το store. Αυτό έρχεται σε πληρη αντίθεση πάντως με αυτο που γραφεις για το store των WP στο αρχικο post. Τo store εχει χιλιαδες εφαρμογες αλλα μπορει να μην υπαρχει καποια για μια υπηρεσια που μπορει να θελεις τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα του store. Δε θελω να σε στρεψω στο WP με το ζορι επειδη εγω το προτιμω καθως αφου χρησιμοποιουσες το x10 mini φανταζομαι εισαι εξοικειωμένος με τα όποια κουσουρια μπορει να σου βγάλει ενα android. Ιδανικο θα σου ηταν το nexus 4 εκτος και αν αυτο σου φαινεται μεγάλο. Αν το store δεν παιζει τελικα μεγαλη σημασια προτεινω κι εγω 925

Δημοσ.

@disqualified

Όντως έχεις δίκιο ότι δεν έχω τόσο ανάγκη το store και θα ήταν αντιφατικό επίσης αλλα δυστυχώς τα 2/3 από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ (πχ. η σημαντικότερη το Winbank της Πειραιώς ) δεν έχουν βγει για WP και δεν ξέρω και ποτε (αν) θα βγούν.
Από εκεί και πέρα όντως λόγο του mini θεωρητικά τα προβλήματα των νεοτερων μοντέλων θα μου φαίνονται αμελητέα. Παρεπιπτόντως μιας και λέτε για το 925...στο gogadget του insomnia φαίνεται σαν πολύ καλύτερο το 920...τι παίζει?

Πάντως πραγματικά αν επέλεγα βάση λειτουργικού θα πήγαινα σε WP αλλα δεν θέλω να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω (προς το παρόν) κανένα από τα apps που έχω ήδη στο σαραβαλάκι μου. Δεν το αποκλείω αλλα ίσως να πρέπει να πάω σε Android και να πάρω Win8.1 tablet  :P

ΕDIT:  θα ηθελα επίσης, περα απο τα lumia, μια γνώμη για το S4 mini και για κανένα sony βαρβάτο

Δημοσ.

δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τεραστια χρηστικη διαφορα μεταξυ τους. Το βασικο ειναι πως το 925 ειναι πιο συμμαζεμενο και ελαφρυτερο απο το 920

Δημοσ.

@Hypher  

Πας σε 5αρι μεταχειρισμενο απο αγγελιες βρισκεις στα 400 με εγγυηση καποιους μηνες...αξιζει για τοσα λεφτα.

Εγω σκεφτομαι να δωσω το σ4 μου να παω παλι σε 5αρι.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ευχαριστώ!

Πας σε 5αρι μεταχειρισμενο απο αγγελιες βρισκεις στα 400 με εγγυηση καποιους μηνες...αξιζει για τοσα λεφτα.

Εγω σκεφτομαι να δωσω το σ4 μου να παω παλι σε 5αρι.

Απποτι λεει ο ιδιος δεν θελει Apple.

Απο WP οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα με την καλυτερη φωτογραφικη μηχανη ειναι το http://www.skroutz.gr/s/3626320/Nokia-Lumia-1020.html?keyphrase=1020

http://www.insomnia.gr/reviews/_/gadgetsvarious/nokia-lumia-1020-r200

Δημοσ.

Η λύση στην περίπτωση σου είναι μία από android:

Xperia Z1 small με κορυφαία χαρακτηριστικά. Ο,τι έχει δηλαδή το Xperia Z1 το 5ιντσο σε 4.3 ίντσες. Μέχρι τα Χριστούγεννα λογικά θα έχει κυκλοφορήσει (26 Νοεμβρίου παρουσιάζεται) αλλά δεν νομίζω οτι θα κοστολογηθεί φθηνά. (η τιμή του στο σκρουτζ σίγουρα θα πάρει την κατιούσα)

Τώρα αν δεν σε νοιάζει το store, το 1020 θα σε καλύψει. Στη θέση σου θα περίμενα να δούμε τι γίνεται με το Xperia Z1 s αφού έχεις συμπάθεια και προς την Sony.

Προσωπικά λατρεύω τις μεγάλες οθόνες αλλά το Xperia Z1 S πρέπει να κάνει καλές πωλήσεις ωστε να πειστούν και άλλες android εταιρίες να βγάλουν μικρότερα μεγέθη με κορυφαία χαρακτηριστικά ναυαρχίδων για όσους τα θέλουν.

Δημοσ.

Φίλε Grey Warden (Κορυφαίο το Dragon Age 1, μέτριο το 2 :P ) νομιζω πως αυτο που προτείνεις με ενδιαφέρει αρκετά,σχεδον ενθουσιάστηκα. Έτσι και αλλιώς σκόπευα να περιμένω λίγο oποτε για να δούμε. 

Όπως και να εχει σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτάσεις :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...