kourentaradiocom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το ReCaptcha. Πάω να γίνω μέλος στο site (joomla) και μου το βγάζει συνεχώς και μου το βγάζει λάθος. Προσπάθησα και από άλλο pc πάλι το ίδιο. όποιος θέλει να το δοκιμάσει http://epirusepress.gr/index.php/contact/member-access Ας γράψει στην περιγραφή TEST για να σβησω μετά τον λογαριασμό. Αλλα δεν το πιστεύω ότι θα τα καταφέρει κάποιος.
bnvdarklord Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αν βαλω λαθος στο captcha μου βγαζει με μπλε γραμματα: "Η λύση του παραποιημένης εικόνας (CAPTCHA) ήταν εσφαλμένη." Αν βαλω σωστα το captcha μου βγαζει με κοκκινα γραμματα: "Οι λέξεις που πληκτρολογήσατε δεν ταιριάζουν με τις προβαλλόμενες. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά."
bnvdarklord Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον, δες στον κωδικα σου που βρισκεται το καθε ενα απο αυτα τα μηνύματα λαθους, και ισως καταλαβεις τι παιζει.
kourentaradiocom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ποιον κώδικα να δω? Μήπως φταίνε τα κλειδιά?
kourentaradiocom Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το απενεργοποίησα προσωρινα.. Θα αλλάξω τα κλειδιά και μετα βλέπουμε... Μολις απενεργοποίησα το recapcha κάνω μια δοκιμή να κάνω εγγραφή. Το αποτέλεσμα ήταν να μου β΄γαλει πάλι ένα μνμ "Δεν επιτρέπεται κενή λύση" δεν είχα αφήσει τίποτα κενό όμως. Θα τρελλαθούμε τελείως? Μηπως έχει κάποιο πρόβλημα το K2? Δοκίμασα το recapcha στα σχόλια του K2 και δουλεύει κανονικά........ Το Site: link gia όποιν θέλει να ξαναδεί τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα