LOVExVOTKA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά ήθελα να.κάνω φορματ στο κρασάκι μ αλλά για κάποιον λόγο μου βγάζε σφάλματα στα windows δεν ξέρω γιατί... Έτσι δοκίμασα με το cmd σε save mod και στο κανονικό... Άρχισα ανοίγοντας το diskpart επέλεξα τΟ φλασακι πάω να του κάνω clean και μου βγάζει ότι το disk part έχει αντιμετωπίσει ένα σφάλμα : Δεν ήταν.δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο... Το Ι/Ο τι είναι? Πάω μετά και πατάω create partition αλλά μου λέει ότι δεν βρέθηκε χώρος καθαρίστε διαφορετικές τιμές και μετατόπισης ή μη καθορίσετε καμία από τις δύο για να δημιουργήσετε το διαμέρισμα μέγιστου μεγέθους. Επίσης λέει ότι ενδέχεται να υπάρχουν ήδη 4 διαμερίσματα και δεν γίνετε να φτιάξετε κιαλλο. Εγώ πατάω πχ select.partition 2 μου λέει δεν.υπάρχει. Πατάω format me=ntfs και μένει κολλημένο στο μηδέν της εκατό. 8 γκιγκα είναι και ενώ δούλευε μια χαρά ξαφνικά μόλις πήγα να του φορτώσω ένα iso κόλλησε και μου λέγαν τα Windows ότι πρέπει να κάνω.διαμορφωση για να τ ανοίξω... Τι κάνω? Το πετάω και πάω σ αλλο?
Timour21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το δοκιμάζεις και σε άλλο pc για αρχή. Αν δεν δουλεύει και εκεί, τότε πας για άλλο.
TheELF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 I/O = input/output =είσοδος/έξοδος Δηλαδή σχεδόν οτιδήποτε βάζεις στον Η/Υ,αλλά σαν σφάλμα το βγάζει κυρίως σε συσκευές αποθήκευσης. Λογικά ναι, πας για άλλο.
LOVExVOTKA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το δοκιμάζεις και σε άλλο pc για αρχή. Αν δεν δουλεύει και εκεί, τότε πας για άλλο.Ναι το δοκίμασα σε κάμποσους τ ίδιο γινόταν σε όλους... I/O = input/output =είσοδος/έξοδος Δηλαδή σχεδόν οτιδήποτε βάζεις στον Η/Υ,αλλά σαν σφάλμα το βγάζει κυρίως σε συσκευές αποθήκευσης. Λογικά ναι, πας για άλλο. Αα Ευχαριστώ αλλά γιατί όταν πατάω list disk μου βγάζει κανονικά τα mByte που είναι? Δεν θα πρεπε λογικά να.Μην έλεγε τιποτα αφού.εείναι χαλασμένο δηλαδή δεν θα μπορούσε ο υπολογιστής να διαβάσει την μνήμη του λογικά πάντα
DarkThanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Προσπάθησε να το ξανακανεις format με καποιο προγραμμα για format. Γενικα παντος δεν νομιζο πως τα φλασακια τα κανουμε format σε ntfs, δοκιμασε σε fat32 αλλα αν το κανεις με το cmd προσεχε γιατι δεν μπορει να κανει 8gb κατευθείαν. Format μπορεις να κανεις και απο την διαχειριση συσκευων των Windows ( δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου ) Αν δεν μπορεσει σε κανενα προγραμμα και σου πεταει πάντα error μαλλον χαλασε.
TheELF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αα Ευχαριστώ αλλά γιατί όταν πατάω list disk μου βγάζει κανονικά τα mByte που είναι? Δεν θα πρεπε λογικά να.Μην έλεγε τιποτα αφού.εείναι χαλασμένο δηλαδή δεν θα μπορούσε ο υπολογιστής να διαβάσει την μνήμη του λογικά πάντα Το μέγεθος του το διαβάζει από τα πρώτα λίγα kilobyte του δίσκου(και το usb δίσκος είναι για το λειτουργικό) δεν διαβάζει κάθε φορά το κάθε sctor του δίσκου,αν ήταν έτσι θα έκαμνε κάθε φορά αρκετά λεπτά για να σου ανοίξει έναν δίσκο ή να σου πει πόσο χώρο έχει.
LOVExVOTKA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Προσπάθησε να το ξανακανεις format με καποιο προγραμμα για format. Γενικα παντος δεν νομιζο πως τα φλασακια τα κανουμε format σε ntfs, δοκιμασε σε fat32 αλλα αν το κανεις με το cmd προσεχε γιατι δεν μπορει να κανει 8gb κατευθείαν. Format μπορεις να κανεις και απο την διαχειριση συσκευων των Windows ( δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου ) Αν δεν μπορεσει σε κανενα προγραμμα και σου πεταει πάντα error μαλλον χαλασε. σε ntfs το χα κάνει προκειμένου να εγκαταστήσω.τα Windows γιατί δεν έχω CD Rom το θέμα είναι ότι προσπάθησα να.το κάνω και σε fat32 αλλά μάταια...ξέρεις εσύ κάνα ονοματάκι από τέτοιο.πρόγραμμα να το εγκαταστήσω και να δω και εκεί τι μου.λέει? Αα και στο διατήρηση υπολογιστή δοκίμασα αλλά μάταια πάλι απέτυχε μ βγάζει
DarkThanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το gParted (νομιζω ετσι λεγετε) χρησιμοποιώ εγώ αλλά απο linux. Το ubuntu live cd το εχει μεσα αποτε για formats απλα bootαρω το live cd και ξεμπερδεύω. Αλλα αν και απο εκει πετα error ... μαλλον εχει χαλασει.
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά μπορείς να το κάνεις ntfs ένα στικάκι. Δεν έχει πρόβλημα. Για να εγκαταστήσεις τα win από usb δεν το φορμάρεις σε ntfs, βασικά δεν χρειάζεται. Εσύ μάλλον προσπάθησες να του βάλεις το iso όπως είναι ενώ έπρεπε να εξάγεις τα περιεχόμενα και να τα βάλεις χύμα σαν αρχεία. Δοκίμασε να πας με δεξί κλικ στο Υπολογιστής->Διαχείριση εργασιών και μετά στη διαχείριση δίσκων. Βρες εκεί το στικ και διέγραψε ότι partitions έχει. Δημιούργησε ένα νέο σε όλον τον χώρο και κάντο fat32. Δοκίμασε και με το easeus partition manager (δωρεάν) να διαγράψεις τα partitions του usb. Αν όλα αποτύχουν δίνεις 6-7€ για ένα 8άρι ή κανά 10άρικο για 16άρι.
LOVExVOTKA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά μπορείς να το κάνεις ntfs ένα στικάκι. Δεν έχει πρόβλημα. Για να εγκαταστήσεις τα win από usb δεν το φορμάρεις σε ntfs, βασικά δεν χρειάζεται. Εσύ μάλλον προσπάθησες να του βάλεις το iso όπως είναι ενώ έπρεπε να εξάγεις τα περιεχόμενα και να τα βάλεις χύμα σαν αρχεία. Δοκίμασε να πας με δεξί κλικ στο Υπολογιστής->Διαχείριση εργασιών και μετά στη διαχείριση δίσκων. Βρες εκεί το στικ και διέγραψε ότι partitions έχει. Δημιούργησε ένα νέο σε όλον τον χώρο και κάντο fat32. Δοκίμασε και με το easeus partition manager (δωρεάν) να διαγράψεις τα partitions του usb. Αν όλα αποτύχουν δίνεις 6-7€ για ένα 8άρι ή κανά 10άρικο για 16άρι. ΜπαΑ μάταια όλα χάλασε το φιλαράκι άμα ήταν θα κανε από εξαρχής το φορματ του Σήμερα πήγα και τσιμπησα ένα καινούργιο στα οκτώ ευρα και.κεμπερδεψα βεβαίως κράτησα και το παλιό για να δοκιμάσω κάποια άλλη.στιγμή μόλις βρω χρόνο να αυτά π μου ειπατε γιατί τώρα το.χρειαζόμουν επιγοντος Μια χαρά μπορείς να το κάνεις ntfs ένα στικάκι. Δεν έχει πρόβλημα. Για να εγκαταστήσεις τα win από usb δεν το φορμάρεις σε ntfs, βασικά δεν χρειάζεται. Εσύ μάλλον προσπάθησες να του βάλεις το iso όπως είναι ενώ έπρεπε να εξάγεις τα περιεχόμενα και να τα βάλεις χύμα σαν αρχεία. Δοκίμασε να πας με δεξί κλικ στο Υπολογιστής->Διαχείριση εργασιών και μετά στη διαχείριση δίσκων. Βρες εκεί το στικ και διέγραψε ότι partitions έχει. Δημιούργησε ένα νέο σε όλον τον χώρο και κάντο fat32. Δοκίμασε και με το easeus partition manager (δωρεάν) να διαγράψεις τα partitions του usb. Αν όλα αποτύχουν δίνεις 6-7€ για ένα 8άρι ή κανά 10άρικο για 16άρι. πήγα εκεί και δεν είδα κανένα partition άνοιξα μετά ένα προγραμματάκι που δείχνει την κατάσταση των μέσων αποθήκευσης και δεν έδειχνε τα gigabytes που είναι είχε δηλαδή δίπλα ένα ερωτηματικό όπως και στον τύπο. Το gParted (νομιζω ετσι λεγετε) χρησιμοποιώ εγώ αλλά απο linux. Το ubuntu live cd το εχει μεσα αποτε για formats απλα bootαρω το live cd και ξεμπερδεύω. Αλλα αν και απο εκει πετα error ... μαλλον εχει χαλασει. Δεν γίνεται και από virtual machine?
DarkThanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λογικά γινεται αλλά γιατι να τρέξεις ένα live cd σε vm? Απλά το γράφεις σε ένα cd και το bootαρεις στο pc σου. Ασε που ένα live cd μπορει να σε σώσει αν πάθουν τπτ τα windows. Λογικά γινεται αλλά γιατι να τρέξεις ένα live cd σε vm? Απλά το γράφεις σε ένα cd και το bootαρεις στο pc σου. Ασε που ένα live cd μπορει να σε σώσει αν πάθουν τπτ τα windows.
LOVExVOTKA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λογικά γινεται αλλά γιατι να τρέξεις ένα live cd σε vm? Απλά το γράφεις σε ένα cd και το bootαρεις στο pc σου. Ασε που ένα live cd μπορει να σε σώσει αν πάθουν τπτ τα windows. Λογικά γινεται αλλά γιατι να τρέξεις ένα live cd σε vm? Απλά το γράφεις σε ένα cd και το bootαρεις στο pc σου. Ασε που ένα live cd μπορει να σε σώσει αν πάθουν τπτ τα windows. Ναι φίλε σωστά αλλά εγώ δεν έχω CD Rom στο pc μου άρα ότι κάνω.το κάνω με downloading η με το φλασακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα