Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα επιδη αναζητω και εγω μεγαλυτερη ram γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα.

Εχω εναν imac 20αρη του 2008 στα 2,66 HRz intel cor duo o οποιος τρεχει σε mac os X Lion στα 10.7.5 (γενικος θελω αναβαθμηση αλλα δεν ξερω και πολλα απο apple).Απο ram κανονικα φοραγε  2+2 (4) giga αλλα οταν τον αγορασα μεταχειρισμενο ειχα μονο (2+1) επιδει η μια διπλη χαλασε και ειχε βαλει μονη ο προηγουμενος κατοχος χωρις να εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.

Η ερωτηση μου ειναι μπορω να βαλω μια 8αρα και να δουλεψω με 2+8 η πρεπει να τις αντικαταστησω και τις δυο ram και τι μαρκα να ψαξω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γενικά, θα δουλέψει ελαφρά πιο γρήγορα αν έχει δύο ίδιες μνήμες. Για το τί συνδυασμό και τί τεχνικά χαρακτηριστικά πρέπει να ψάξεις, μπορείς να δεις στο web site της Crucial http://www.crucial.com/eu/

Μπορείς να του βάλεις ακριβώς το μοντέλο του υπολογιστή σου και θα σου βγάλει τί είδους μνήμη πρέπει να αγοράσεις. Ακόμα κι αν δεν τις αγοράσεις από εκεί (συνήθως έχει καλές τιμές), τουλάχιστον θα ξέρεις τί τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να ψάξεις (πχ SODIMM DDR3 1066MHz)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την ram βρηκα ακρη μπορεις τωρα να μου πεις πως μπορω να κανω update απο την 10.7.5 στην πιο νεα εκδοση ?

Δημοσ.

Εγω σε μοντέλο του 2007 έχω βάλει 6 αν και δεν υποστηρίζεται (λογικά φτάνει μέχρι 4). Δες το σε περίπτωση που η apple σου λέει ότι φτάνει μέχρι 4 (2+2).

Βέβαια έτσι χάνεις το dual channel που βέβαια δεν έχεις και τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...