EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Όταν ξεκίνησα το pc το bios μου έβγαλε μήνυμα ότι ένας σκληρός έχει πρόβλημα. Μπαίνοντας στα windows είδα με το hard disk sentinel ότι η υγειά του δίσκου ήταν 0% και το πρόβλημα στα smart attributes ήταν το spin up time με τιμή νομίζω στο 3. Έγραφε για pre-fail και ότι πρέπει πάρω backup τα δεδομένα μου. Ο δίσκος όμως δεν είχε κάποιο πρόβλημα, μπορούσα δηλαδή να γράψω η να διαβάσω. Μετα έκανα ένα shutdown και ξεκίνησα πάλι το pc, τώρα ούτε το bios ούτε το hard disk sentinel δείχνουν να έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος, η υγεία είναι πάλι στο 100%. Έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος τελικά ;
WalkerSW Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Κανε του ένα τεστ με το προγραμμα ελεγχου της εταιρειας του σκληρου... αλλα μαλλον false alarm ηταν... ισως και κακη επαφή του καλωδιου data η τροφοδοσιας
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 και γενικοτερα να προτιμας το μαμα προγραμμα και οχι τα 3rd party.οχι οτι ειναι λαθος απλα ανβλεπεις διαφορες σιγουρα της μαμας ειναι πιο εμπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα