strouga2000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 υπάρχει κάποια εφαρμογή σε Android όπως στο Iphone “Μην Ενοχλείτε” ? εγώ τι ακριβώς θέλω να κάνη να ενεργοποιώ την εφαρμογή και όταν μου τηλεφωνεί κάποιος να του δείχνει κατειλημμένο ενώ σε αυτούς που έχω στα αγαπημένα να δουλεύει κανονικά
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν εχει το τηλεφωνο σου τετοια επιλογη βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.menue.callblocker&hl=el
kataramenos32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 υπάρχει κάποια εφαρμογή σε Android όπως στο Iphone “Μην Ενοχλείτε” ? εγώ τι ακριβώς θέλω να κάνη να ενεργοποιώ την εφαρμογή και όταν μου τηλεφωνεί κάποιος να του δείχνει κατειλημμένο ενώ σε αυτούς που έχω στα αγαπημένα να δουλεύει κανονικά Ποια συσκευη εχεις. Εμενα στο Note 2 ας πουμε και σε αλλα καινουρια galaxy το εχει ενσωματωμενο σαν Λειτουργια Αποκλεισμου
strouga2000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ το βρήκα στο τηλεφώνου μου( galaxy s4)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα