alixalia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχω τα windows XP και εδω και 2 μερες δεν μπορω να μπω στην προσθαφαιρεση προγραμματων με αποτελεσμα να μην μπορω να διαγραψω προγραμματα . Να σας πω επισης πως πρι 2 μερες πρεπει να πηρα ιους αλλα με το προγραμμα superantispyware τους βρηκα και τους διαεγραψα (3 trojian εναν αλλο που δεν θυμαμαι πως λεγοταν ..μου τον ειχε βγαλει με κοκκινο χρωμα ..)
vaiosgtr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εχεις δικαιώματα διαχειριστη ? και ποιος σου ειπε εσενα αυτο το προγραμμα ? Τωρα μπορει να κολλησες περισσοτερους ιους
TheLordOne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εχεις το tuneup utilities να δεις αν μπορεις να μπεις απο κει στα προγραμματα?
mikelamar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τη πατησες αδερφέ, τα Trojan δε φεύγουν έτσι απλά κ χωρίς να αφήσουν ανεπανόρθωτα σφάλματα...μπορεί πχ σήμερα να μη βρεις τίποτα κ να νομίζεις ότι είσαι καθαρός κ σε ενα νέο σκαναρισμα να βγουν πάλι στη φορα. Τώρα για το superantispyware εάν δεν ειναι καμία μούφα, το λέει κι η λέξη : spyware δεν κανει για Trojan, ίσως κάποιο Trojan Remover Sent from my iPhone using Insomnia
alixalia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εχεις δικαιώματα διαχειριστη ? και ποιος σου ειπε εσενα αυτο το προγραμμα ? Τωρα μπορει να κολλησες περισσοτερους ιους φιλε τι εννοεις δικαιωματα διαχειρηστη? Εχεις το tuneup utilities να δεις αν μπορεις να μπεις απο κει στα προγραμματα? τι ειναι το tuneuo utilities ?
TheLordOne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ειναι προγραμμα που σου επιτρεπει διαχειριση και ρυθμιζει παραμετρους στον υπολογιστη ωστε να ειναι πιο γρηγορος! Πολυ καλο (ισως το καλυτερο) και πολυ απλο! Θα σου προτεινα να το βαλεις θα σε διευκολυνει! Οσο για το αν εισαι διαχειριστης εφοσον ειναι δικο σου το pc και οχι σε εταιρια δεν νομιζω να εχεις τετοιο θεμα. μπορεις κανονικα να παρεμβεις.
alixalia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να διωξω τους trojian. Και κατι αλλο ...οταν ανοιγω υπολογιστη μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα .. παταω χ παντα
vaiosgtr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εγω σου συνηστω να μην κατεβασεις το TuneUp. αυτα τα προγραμματα που και καλα κανουν τον υπολογιστη σου πιο γρηγορο ειναι χαζαμαρες. το μονο που μπορεις να κανεις για να τρεχει λιγο πιο γρηγορα ειναι καθαρισμος των cookies και του ιστορικου απο τον browser σου και μετα αποκατακερματισμος δισκου. τωρα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλυτερα να κανεις ενα format και εγκατασταση καθαρων windows
TheLordOne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να διωξω τους trojian. Και κατι αλλο ...οταν ανοιγω υπολογιστη μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα .. παταω χ παντα Ενα απλο antivirus θες και ενα φορματ μετα γιατι δεν σε κοβω να ξεμπερδευεις ευκολα! εγω σου συνηστω να μην κατεβασεις το TuneUp. αυτα τα προγραμματα που και καλα κανουν τον υπολογιστη σου πιο γρηγορο ειναι χαζαμαρες. το μονο που μπορεις να κανεις για να τρεχει λιγο πιο γρηγορα ειναι καθαρισμος των cookies και του ιστορικου απο τον browser σου και μετα αποκατακερματισμος δισκου. τωρα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλυτερα να κανεις ενα format και εγκατασταση καθαρων windows Εχει διαφορα Βαιε εγω το χρησιμοποιω χρονια...Σε διευκολυνει..
alixalia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη τωρα παιδια,οταν χρησιμοποιω πιστοτικες κινδυνευω? το format μπορω να το κανω και μονος μου? αν το κανω θα χασω τα αρχεια μου?
TheLordOne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ναι θα διαγραφουν τα παντα και μπορεις να το κανεις και μονος σου! Αποθηκευσε τα καπου αλλου αυτα που χρειαζεσαι.
vaiosgtr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 οντως θα διαγραφτουν τα παντα. αυτην ειναι η εννοια του format. πρεπει να κρατησεις τα αρχεια σου(τραγουδια, εικονες κλπ αμα εχεις) και να βρεις απο καπου dvd εγκαταστασης των windows (αμα δεν το εχεις) και εαν ξερεις πες μας λιγα πραγματα για το συστημα σου. ειναι laptop ή desktop? εχεις ανοιξει ποτε το κουτί ?
alixalia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια καταρχην πειτε μου ενα πραγμα σας παρακαλω . Επειδη χρησιμοποιω τον φορητο του και κλεινω τα αεροπορικα μου εισητηρια και ξενοδοχεια με πιστωτικη καρτα ,τωρα κινδυνευω ?? να γινει καμια μαλακια με την πιστωτικη?? Πειτε μου σας παρακαλω
TheLordOne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια καταρχην πειτε μου ενα πραγμα σας παρακαλω . Επειδη χρησιμοποιω τον φορητο του και κλεινω τα αεροπορικα μου εισητηρια και ξενοδοχεια με πιστωτικη καρτα ,τωρα κινδυνευω ?? να γινει καμια μαλακια με την πιστωτικη?? Πειτε μου σας παρακαλω Θεωρητικα ναι αλλα δεν νομιζω να γινει κατι μην αγχωνεσαι..Το πιο πιθανο ειναι να εχεις απλους trojan μεσα..
vaiosgtr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 δεν ειναι ευκολο να ξερεις. ισως να υπαρχει και αυτην η πιθανοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα