Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω τα windows XP και εδω και 2 μερες δεν μπορω να μπω στην προσθαφαιρεση προγραμματων με αποτελεσμα να μην μπορω να διαγραψω προγραμματα . Να σας πω επισης πως πρι 2 μερες πρεπει να πηρα ιους αλλα με το προγραμμα superantispyware τους βρηκα και τους διαεγραψα (3 trojian εναν αλλο που δεν θυμαμαι πως λεγοταν ..μου τον ειχε βγαλει με κοκκινο χρωμα ..)

Δημοσ.

εχεις δικαιώματα διαχειριστη ?

και ποιος σου ειπε εσενα αυτο το προγραμμα ? Τωρα μπορει να κολλησες περισσοτερους ιους

Δημοσ.

Τη πατησες αδερφέ, τα Trojan δε φεύγουν έτσι απλά κ χωρίς να αφήσουν ανεπανόρθωτα σφάλματα...μπορεί πχ σήμερα να μη βρεις τίποτα κ να νομίζεις ότι είσαι καθαρός κ σε ενα νέο σκαναρισμα να βγουν πάλι στη φορα.

Τώρα για το superantispyware εάν δεν ειναι καμία μούφα, το λέει κι η λέξη : spyware δεν κανει για Trojan, ίσως κάποιο Trojan Remover

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εχεις δικαιώματα διαχειριστη ?

και ποιος σου ειπε εσενα αυτο το προγραμμα ? Τωρα μπορει να κολλησες περισσοτερους ιους

φιλε τι εννοεις δικαιωματα διαχειρηστη?

Εχεις το tuneup utilities να δεις αν μπορεις να μπεις απο κει στα προγραμματα?

τι ειναι το tuneuo utilities ?

Δημοσ.

Ειναι προγραμμα που σου επιτρεπει διαχειριση και ρυθμιζει παραμετρους στον υπολογιστη ωστε να ειναι πιο γρηγορος! Πολυ καλο (ισως το καλυτερο) και πολυ απλο! Θα σου προτεινα να το βαλεις θα σε διευκολυνει!

Οσο για το αν εισαι διαχειριστης εφοσον ειναι δικο σου το pc και οχι σε εταιρια δεν νομιζω να εχεις τετοιο θεμα. μπορεις κανονικα να παρεμβεις.

Δημοσ.

Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να διωξω τους trojian. Και κατι αλλο ...οταν ανοιγω υπολογιστη μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα .. παταω χ παντα

Δημοσ.

εγω σου συνηστω να μην κατεβασεις το TuneUp. αυτα τα προγραμματα που και καλα κανουν τον υπολογιστη σου πιο γρηγορο ειναι χαζαμαρες. το μονο που μπορεις να κανεις για να τρεχει λιγο πιο γρηγορα ειναι καθαρισμος των cookies και του ιστορικου απο τον browser σου και μετα αποκατακερματισμος δισκου. τωρα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλυτερα να κανεις ενα format και εγκατασταση καθαρων windows

Δημοσ.

Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να διωξω τους trojian. Και κατι αλλο ...οταν ανοιγω υπολογιστη μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα .. παταω χ παντα

Ενα απλο antivirus θες και ενα φορματ μετα γιατι δεν σε κοβω να ξεμπερδευεις ευκολα!

εγω σου συνηστω να μην κατεβασεις το TuneUp. αυτα τα προγραμματα που και καλα κανουν τον υπολογιστη σου πιο γρηγορο ειναι χαζαμαρες. το μονο που μπορεις να κανεις για να τρεχει λιγο πιο γρηγορα ειναι καθαρισμος των cookies και του ιστορικου απο τον browser σου και μετα αποκατακερματισμος δισκου. τωρα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλυτερα να κανεις ενα format και εγκατασταση καθαρων windows

Εχει διαφορα Βαιε εγω το χρησιμοποιω χρονια...Σε διευκολυνει..

Δημοσ.

Δηλαδη τωρα παιδια,οταν χρησιμοποιω πιστοτικες κινδυνευω? το format μπορω να το κανω και μονος μου? αν το κανω θα χασω τα αρχεια μου?

Δημοσ.

Ναι θα διαγραφουν τα παντα και μπορεις να το κανεις και μονος σου! Αποθηκευσε τα καπου αλλου αυτα που χρειαζεσαι.

Δημοσ.

οντως θα διαγραφτουν τα παντα. αυτην ειναι η εννοια του format. πρεπει να κρατησεις τα αρχεια σου(τραγουδια, εικονες κλπ αμα εχεις) και να βρεις απο καπου dvd εγκαταστασης των windows (αμα δεν το εχεις) και εαν ξερεις πες μας λιγα πραγματα για το συστημα σου. ειναι laptop ή desktop? εχεις ανοιξει ποτε το κουτί ?

Δημοσ.

Παιδια καταρχην πειτε μου ενα πραγμα σας παρακαλω . Επειδη χρησιμοποιω τον φορητο του και κλεινω τα αεροπορικα μου εισητηρια και ξενοδοχεια με πιστωτικη καρτα ,τωρα κινδυνευω ?? να γινει καμια μαλακια με την πιστωτικη?? Πειτε μου σας παρακαλω

Δημοσ.

Παιδια καταρχην πειτε μου ενα πραγμα σας παρακαλω . Επειδη χρησιμοποιω τον φορητο του και κλεινω τα αεροπορικα μου εισητηρια και ξενοδοχεια με πιστωτικη καρτα ,τωρα κινδυνευω ?? να γινει καμια μαλακια με την πιστωτικη?? Πειτε μου σας παρακαλω

Θεωρητικα ναι αλλα δεν νομιζω να γινει κατι μην αγχωνεσαι..Το πιο πιθανο ειναι να εχεις απλους trojan μεσα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...