Vasilis 07 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μόνο ανάμεσα σε αυτά τα 2. Γνωρίζω ότι ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες αλλά ψάχνομαι για κάτι που αφορά all around χρήση. Νο1 η όσο το δυνατόν η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
johnnyman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εγω το Logitech MX Performance το εχω περιπου 2 χρονια και ειναι τελειο το ποντικι και για gaming και γενικα!αμεση αποκριση και καλη διαρκεια μπαταριας!!
booZe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Επίσης, να προσθέσω για το MX ότι είναι επαναφορτιζόμενο και ότι δουλεύει και σε wired mode, οπότε η διάρκεια μπαταρίας του (που με τις εργοστασιακές μπαταρίες δεν είναι και κάτι φοβερό) δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μόνο ανάμεσα σε αυτά τα 2. Γνωρίζω ότι ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες αλλά ψάχνομαι για κάτι που αφορά all around χρήση. Νο1 η όσο το δυνατόν η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Δεν ξέρω αν αποφάσισες τελικά, τώρα το είδα το τόπικ, αλλά και εγώ έκανα έρευνα για gaming κυρίως ποντίκι και είχα υπόψην μου μεταξύ άλλων αυτά τα δύο. Εγώ κατέληξα στο Lοgitech 602, το οποίο - είναι 2500 dpi, το ΜΧ performace είναι 1500 - έχει περισσότερα κουμπιά (6 κατ'ακρίβεια πάνω από τον αντίχειρα), - κουμπιά για αλλαγή dpi on the fly, ένδειξη του dpi επάνω στο ποντίκι - ένδειξη της μπαταρίας επάνω στο ποντίκι - gaming software για να φτιάξεις profiles, - μπορείς να αποθηκεύσεις profile και στο ίδιο το ποντίκι, οπότε δεν χρειάζεσαι το software αν θα πάς σε άλλον υπολογιστή, αλλά το κυριότερο: Με 2 απλές ΑΑ μπαταρίες έχεις 250 ώρες λειτουργίας σε gaming mode 1440 ώρες λειτουργίας σε performance mode Έκανα τεστάρισμα των δύο λειτουργιών και προσωπικά βρήκα το performance mode άψογο ακόμα και για απαιτητικό gaming. Το gaming mode θα το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά και μόνο σε online καταστάσεις. Στα αρνητικά, αν βέβαια θεωρείται αρνητικό, το 602 δεν χρησιμοποιεί τον εννιαίο δέκτη της Logitech, αλλά δικό του, υψηλής απόκρισης, ώστε να είναι κατάλληλος για gaming. Όπως τα G700. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2013 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα