Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το έχω με τα tablet, μια βοήθεια παρακαλώ. Με ταβάνι τα 300 ευρώ, βρήκα αυτά.

ASUS MeMo Pad Smart ME301T 10.1",  249 ευρά και έχει επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 Quad Core και 1 γιγα ραμ.
Ainol Novo9 Spark 9.7, 249 ευρώ, επεξεργαστής A31 Quad Core και 2 γιγα ραμ.
Toshiba Excite AT10-A-104, 263 ευρώ, με επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 Quad Core και 1 γιγα ραμ.
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110, 277 ευρώ, επεξεργαστή Cortex-A9 dual core και 1 γιγα ραμ.
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5210, 290 ευρώ, επεξεργαστή Cortex-A9 dual core και 1 γιγα ραμ.
Lenovo IdeaTab S6000, 299 ευρώ, MT 8389 Quad-Core και 1 γιγα ραμ.

Η αγορά πρέπει να γίνει εντώς Ελλάδος. Ποια είναι καλύτερη επιλογή? Παίζει καμιά προσφορά που δε ξέρω?

Δημοσ.

Καλησπέρα, στην τιμή που κοιτάς ρίξε μια ματιά και στο http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html ειναι το καλύτερο για εμένα σε αυτή την τιμή. Πολύ ισχυρό με Τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 1,7 GHz και απ'τις καλύτερες οθόνες σε αυτά τα λεφτά (και όχι μόνο), ram στα 2gb και σκληρό στα 16gb και επεκτάσιμη στα 64gb.

Δημοσ.

το toshiba θα το άφηνα απέξω, έχει πολύ κακή κάμερα. όπως και το ainol δεν πα να έχει τα πάντα δεν θα έριχνα 300 ευρώ για κινέζικο. galaxy 2 παλιό μοντέλο.

όποτε μένουν το lenovo, το asus και το samsung tab 3.

το samsung όμως υστερεί μπροστά στο άσους και το λενοβο.  2 πύρινο και 3 mp κάμερα μπροστά σε quad και 5 mp

αν σε ενδιαφέρει το 3g πας στο λενοβο

αν σε ενδιαφέρει καλύτερη οθόνη και μπροστά κάμερα πας στο ασους

εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.

Μπράβο, σε ευχαριστώ!! Αυτό ήταν βοηθητικό. Είμαι ανάμεσα σε δύο και όχι σε έξι!!! Το ψάχνω καλύτερα τώρα.... Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Samsung και toshiba εχουν 2 χρονια εγγυηση ενω τα αλλα 1 χρονο ,η λενοβο εχει παραδοση στις κακες οθονες οποτε δες το πρωτα..Επισης η asus απ'οτι ξερω δεν εχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα ,τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο λιγο καιρο και μας εχει η Asus ιταλιας.

Καλυτερα το samsung θα ελεγα.

Micahel και το lenovo κινεζικη μαρκα ειναι  ;)

Δημοσ.

Η νόμιμη εγγύηση στην Ελλάδα είναι ένας χρόνος. Από εκεί και πέρα είναι πως το έφερε ο πολιτής οπότε υπάρχει πιθανότητα να μπλεξεις με το εξωτερικό αν πάθει κάτι . Όντως η ασους Ιταλίας μας έχει, και εκεί μεγάλη καθυστέρηση αλλά ισχύει ότι και με τη Lenovo. Στέλνουν Courier και τα αναλαμβάνουν όλα αυτοί.

Το ότι είναι κινέζικη το ξέρω αλλά τη κινέζικη?

με πολύ καλό επισκευαστικο κέντρο στην Αθήνα( στον ταύρο) και πολύ καλή τηλεφωνική υποστήριξη.

Όντως παλιά έβγαζε κακές οθόνες ,αλλά νομίζω τώρα πια ξεπεράστηκε

Το καλύτερο είναι να πας μια βόλτα και να τα δεις απο κοντά

Δημοσ.

Τελικά κατέληξες κάπου; Κι εγώ ψάχνω κάτι τέτοιο (10" οθόνη, 3G, GPS) και είμαι μάλλον ανάμεσα στα:

Lenovo IdeaTab S6000 και http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9Pro-3G-RK3188-1-6GHz-10-1-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capcaitive-Screen-1920-1200-2GB-32GB-319478.html.

Για το Pipo έχουμε κανένα στοιχείο;

Δημοσ.

Ναι, κατέληξα στο Lenovo, αλλά έψαχνα μόνο από Ελλάδα. Το pipo που λες δεν το ξέρω, αλλά είχα πάρει για την αδερφή μου το m1 και είναι άψογο. Δουλεύει ακόμα άψογα, βγαίνουν ακόμα roms, μια χαρά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...