Προς το περιεχόμενο

Point of View GT210 HDMI 17€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ σήμερα με 12€ αλλά είναι χωρίς HDMI σύνδεση. (...ότι έχουν δίνουν).

Πήρε κανένας άλλος χωρίς HDMI;

j1xy.jpgac83.jpg

Πήρα τηλ. στο κατάστημα Περιστερίου, (από εκεί μου την έστειλαν) και είπαν δεν ξέρουμε,

θα το κοιτάξουμε αν υπάρχει άλλη με HDMI, και θα σε ενημερώσουμε !

Επεξ/σία από patrikios75
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα με 12€ αλλά είναι χωρίς HDMI σύνδεση. (...ότι έχουν δίνουν).

Πήρε κανένας άλλος χωρίς HDMI;

Tι κουλο ειναι τωρα αυτο χωρις HDMI ;; Περιμενω 2 καρτες σημερα για μενα και για συναδελφο...ελπιζω να μη λειπει το HDMI αλλιως μπλεξαμε :Ρ

edit:

Aν παρατηρησεις τις φωτο τον παιδιων που παραλαβανε πριν λιγες μερες η καρτα ειναι διαφορετικη,εχει παραπανω πυκνωτες εσενα για καποιο λογο...περιεργο...

Δημοσ.

Δυστυχώς η ποσότητα που επιθυμείτε για το προϊόν 0563581 - Point of View GT210 HDMI - Κάρτα γραφικών - GF GT210 - 1 GB δεν είναι διαθέσιμη

Δημοσ.

Και εδώ 1 από τα ίδια. Περιμένω 2 τεμάχια, αλλά ο κύριος λόγος που αγόρασα ήταν η ύπαρξη HDMI.

Edit:

Στη φωτογραφία του patrikios75 φαίνεται στο αυτοκολλήτο για μοντέλο το vga-210-c2-1024, ενώ αν καταλαβαίνω σωστά, το μοντέλο που παραγγείλαμε είναι το vga-210-c1-1024.

Μπέρδεμα.

Κάποιο μέλος που έχει παραλάβει με HDMI, ας μας πει που φαίνεται στο κουτι πως έχει hdmi, ή τι γράφει το αυτοκόλλητο στο πλάι ώστε να ξέρουμε τι πήραμε χωρίς να ανοίξουμε κουτί.

• Like 1
Δημοσ.

Και εδώ 1 από τα ίδια. Περιμένω 2 τεμάχια, αλλά ο κύριος λόγος που αγόρασα ήταν η ύπαρξη HDMI.

Προφανως και εγω...μας βλεπω να μαζευομαστε για ντου σε καταστημα ! χαχα

Ας μην προτρεχω,τις περιμενω και βλεπουμε...θα ενημερωσω !

UPDATE:

Ηρθανε και σε μενα δυστυχως ΚΑΙ οι 2 χωρις HDMI...αναμενεται χεσιμο σε καποιο καταστημα Public ! πιθανως της γλυφαδας...

Δημοσ.

για διευκρινηστε πως καταλαβουμε την υπαρξη η μη του hdmi χωρις να ανοιξουμε τη συσκευασία...

αμα δεις την ποιο πανω φωτο πουεχει ανεωαση το παλικαρη γραφει πανω το κουτι d-sub dvi

• Like 1
Δημοσ.

για διευκρινηστε πως καταλαβουμε την υπαρξη η μη του hdmi χωρις να ανοιξουμε τη συσκευασία...

Αν δεις την φώτο γράφει στην γωνία κάτω δεξιά (210 - 1GB - DVI/D-SUB)

Δημοσ.

Εμενα και οι 2 στο πλαι γραφουν vga-210-c2-1024.

Στο κουτι πανω γραφει οτι να ΄ναι,αλλου HDMI αλλου DVI/D-SUB...

Oι δικες μου ειναι ακριβως ιδιες με του Patrikios75 παντως...

Δημοσ.

Ένα ανταπτοράκι πάντως φτηνό είναι (2-3€) και προφανώς περνάει ήχος και μέσω του DVI.

Δυστυχώς η ποσότητα που επιθυμείτε για το προϊόν 0563581 - Point of View GT210 HDMI - Κάρτα γραφικών - GF GT210 - 1 GB δεν είναι διαθέσιμη

Εξαφανιζόλ αμέσως ε?

Υ.Γ. Προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε ένα κομμάτι. Έχω καλυφθεί με την προσφορά των 620 της Gigabyte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...