Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Τα εχω ολα ετοιμα και τωρα το αναρωτηθηκα...Εχω συνδεσει ασυρματα το desktop και το laptop για κοινη χρηση internet.Στο Laptop η ταχυτητα σερφαρισματος και κατεβασματος αρχειων θα εχει σχεση με την dsl ή μονο με την ταχυτητα του ασυρματου δικτυου???? :?: :?: :?:
Sonam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Πιο συγκεκριμένα? Από το Internet θα έχεις ταχύτητα (στο Laptop πάντα) όσο είναι η DSL (αν η DSL (το πιο φυσιολογικό) είναι πιο αργή από το Wireless LAN). Εγώ με γραμμή 2MBit/s και LAN σύνδεση 11ΜΒit/s πιάνω τα 2 με άνεση. Πρακτικά όμως η εσωτερική σύνδεση πάνω από 5,6ΜΒit/s είναι σπάνια λόγω μεγάλης απόστασης (250m).
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Πιο συγκεκριμένα? Από το Internet θα έχεις ταχύτητα (στο Laptop πάντα) όσο είναι η DSL (αν η DSL (το πιο φυσιολογικό) είναι πιο αργή από το Wireless LAN).Εγώ με γραμμή 2MBit/s και LAN σύνδεση 11ΜΒit/s πιάνω τα 2 με άνεση. Πρακτικά όμως η εσωτερική σύνδεση πάνω από 5' date='6ΜΒit/s είναι σπάνια λόγω μεγάλης απόστασης (250m).[/quote'] Πως μπορουμε να μετρησουμε την ταχυτητα μεταδοσης του Wireless LAN ??? :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Αν ειχα συνδεσει τα δυο pc με καλωδιο η ταχυτητα μεταφορας απο το ενα στο αλλο θα ηταν μεγαλυτερη???Αν ναι ποσο περιπου???Και παλι ευχαριστω.
pournaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Αν ειχες συνδεσει τα δυο ΠιΣι με καλωδιο, τοτε λογικα, να θεωρησουμε οτι τα μηχανηματα ειναι σχετικα καινουρια, αρα με καρτες 10/100Μbits, θα εχεις σταθερα 100Mbits ταχυτητα. Το θεμα ομως ειναι η DSL. Διοτι αν η DSL πιανει μεχρι 1MBit, τοτε και με το ασυρματο κανεις τη δουλεια σου, γιατι θα εχεις επικοινωνια μεταξυ των δυο ΠιΣι απο 3 μεχρι 5MBit (εκτος κι αν εχεις τρελη αποσταση μεταξυ τους και η ταχυτητα χανεται). Για την μετρηση της ταχυτητας, πες μας τι καρτες δικτυου εχεις, κυκλοφορουν καποια προγραμματακια, που μετρανε ταχυτητες αλλα δεν ειναι συμβατα με ολες τις καρτες.
3DViRuS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Αν ειχα συνδεσει τα δυο pc με καλωδιο η ταχυτητα μεταφορας απο το ενα στο αλλο θα ηταν μεγαλυτερη???Αν ναι ποσο περιπου???Και παλι ευχαριστω. tha itan poly megaliteri gianni apo oso thimame me to asirmato epianes kapou sta 5 sosta i den thimame kala? tora skepsou pos me kalodio pianeis 100 kai skepsou tin diafora tora an ayto einai mono gia na miraseis dsl tote min to skeftesai kan kai to asirmato einai mia xara giati polly apla den exeis oute kan 1 na doseis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.