Προς το περιεχόμενο

Το λειτουργικό αργεί να φορτωθεί

s1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αρα παμε για νεο σκληρο δισκο 

τι σκληρο να παρω και πως θα εγκαταστησω μεσα τα  mavericks;

σκεφτομουν αυτο   http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/Samsung-840-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-MZ-7TD120BW.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από προσωπική μου εμπειρία, οι Samsung είναι πολύ καλοί και ιδιαίτερα ο 840 Pro. Δες και εδώ. Απ' ότι ακούγεται και οι Vertex είναι πολύ καλοί.

Όσο αφορά στην εγκατάσταση του Mavericks ανοίγεις το μηχάνημα με πατημένα τα πλήκτρα cmd-alt-R ώστε να μεταφερθείς στο Internet Recovery, όπου θα επιλέξεις από τα Utilities "Reinstall Mac OS X". Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες στην οθόνη που είναι τυφλοσούρτης και από ένα σημείο και μετά ακολουθείς τον οδηγό

σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα ευχαριστω για την βοηθεια θα παω να το αγορασω θα κανω και την εγκατασταση και ελπιζω να δουλεψει 

:-D

παιδια sos βοηθεια εβαλα το σκληρο το ανοιξα με το που ανοιξε πατησα το alt και παω να κανω erase το δισκο και μου βγαζει error 

"wipping volume data to prevent future accidental probing failed" δεν ξερω τι να κανω

μαλλον κατι δεν καταλαβαινω στο post 32 μου λες να κανω από τα Utilities "Reinstall Mac OS X" πριν απο αυτο ομως δεν πρεπει να κανω μεσο του Disk Utility το erease και το κανω ακριβως οπως στο αρθρο δεν νομιζω να κανω κατι λαθοσ

Έχεις επιλέξει το εικονίδιο του στην αριστερή στήλη, στη συνέχεια Erase στην μπάρα, στην drop-down λίστα του Format επιλέγεις Mac OS X Extended (Journaled και click το μπουτόν Erase κάτω δεξιά. 

Σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...